- AutorOdp.
- 23 listopada 2007 at 17:30
Wybieracie się? Ja zamierzam pojechac na konkurs filmów polskich, a mężus czai się na Davida Lyncha
23 listopada 2007 at 17:57Nie słyszałam tym, może jakież info?
28 listopada 2007 at 21:06[usunięto_link] wrote:
Nie słyszałam tym, może jakież info?
[usunięto_link] – tam znajdziesz wszystko, program, opisy filmów etc. Polecam! Ja byłam na pokazie w weekend, teraz niestety praca:/
28 listopada 2007 at 21:14Dzięki poczytam:)
28 listopada 2007 at 21:26Polecam:) , w tym roku w konkursie głównym szczególnie dużo ciekawych pozycji. Bardzo żałuję, że nie mogę w tygodniu się na coż wyrwać:/ Ehh… chyba nigdzie nie ma takiej atmosfery jak na Plus Camerimage
29 listopada 2007 at 18:53Ja byłam na Plus Camerimage w poniedzialek:) Kupiłam całodniowy karnet, bo akurat w moim instytucie wypadały godziny dziekańskie. Było żwietnie:)
29 listopada 2007 at 20:56Cały dzień w kinie… to brzmi zbyt pięknie, żeby mogło być prawdziwe. A tak w ogóle to nie wiedziałam, że na Plus Camerimage są takie zbiorcze bilety 8)
29 listopada 2007 at 21:42Zielonooka, naprawde nie słyszałas o tym festiwalu?
Są zbiorcze bilety, a własciwie karty wstępu. I jeżeli ktos jest prawdziwym kinowym maniakiem, to zdecydowanie bardziej mu sie opłaca taką kartę kupić niz pojedyncze bilety1 grudnia 2007 at 17:30Ewentualnie można wziąć udział w programie Homestay- jeżeli ktoż zgodził się na czas trwania Plus Camerimage zapewnić zakwaterowanie studentom z zagranicy w zamian otzymywał wejżciówki na wszystkie pokazy, które odbywały się w ramach festiwalu, z wyłączeniem imprezy otwarcia i zamknięcia. Fajna sprawa, jeżeli ktoż mieszka w Łodzi.
1 grudnia 2007 at 21:35Homestay to bardzo fajna opcja- moja ciocia z Bałut bardzo poważnie rozmyżlała, nad zaproszeniem do siebie studentów. Ehh, niestety w końcu się nie zdecydowała, bo tak pewnie skorzystałabym dzięki niej szerzej z oferty Plus Camerimage 8)
22 czerwca 2008 at 20:33w tym roku będzie konkurs filmów dokumentalnych [usunięto_link]
- AutorOdp.