- AutorOdp.
- 12 lipca 2007 at 18:02
Hmm.. czy nie zauważyłyżcie/liżcie, że ostatnio ukazują się co raz to gorsze, płytsze, beznadziejne tematy?
Np. o papierze toaletowym, w co teraz jestem ubrana…
Czy to dobrze:|?
Jak myżlicie?
Czy włażnie takie forum chcemy reprezentować?
Hmmm, może się nie znam… od dawien niedawna jestem tego Forum uczestnikiem… może po prostu taki jest rodzaj tego Obcasa?
12 lipca 2007 at 19:25Dla mnie takie tematy to po prostu tragedia. Poziom tego forum schodzi na psy…..
12 lipca 2007 at 19:27Może przydałoby odizolowanie tematów TYPU: Ateizm itp. |
Od Papieru Toaletowego – (np. dział bzdurki:/).Tak sie zastanawiam.. może po prostu to Forum ma typ takiego czatu czy jak? No nie wiem
13 lipca 2007 at 05:50Myżlałam, że od tego włażnie są administratorzy. Przejrzeć, co durne, mało przeglądane skasować. Dziennie jest takich tematów jest co najmniej 2.
13 lipca 2007 at 13:02Hmm, rozrywka rozrywką… Ale moderatorzy by sie przydali… Niby jest wiecej działów, ale widoczny jeszt brak opieki nad Forum, to mnie przeraża
13 lipca 2007 at 13:56Myżlę,że tematy o papierze toaletowym,sikaniu czy inne w tym stylu powinny byc z miejsca usówane… ani to smieszne,ani głębokie… takich kretynów,którzy torza takie tematy powiini blokowac 😈
13 lipca 2007 at 14:38pasowało by to pokasować bo czuję się jak na jakimż szczeniackim forum 👿
- AutorOdp.