• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

a kto się odchudza dla faceta?

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

ja sie nigdy nie odchudzalam i, raczej chce troszke przytyc ale jedno jest pewne wszystko to robmy dla siebie a nie dla innych i dla wlasnego zdrowia!

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Powinno sie dobrze wyglądac najpierw dla siebie, później dla kogoż. Ja kiedyż nie akceptowałam swojego ciała. Nie byłam gruba, ale wiadomo kompleksy. Schudłam 7 kg. Zrobiłam to dla siebie. Czuję się lepiej, nabrałam pewnożci. Nadal mam kompleksy i to jakie… Ale jest lepiej. Jeszcze mogłabym schudnąc, ale jeżli się nie uda to płakac nie będę 🙂 Nie wiem jaki wpływ na to miało odchudzanie, ale teraz wiem, ze jestem cos warta. Wiem, że to może głupio brzmi, Ale to po prostu taka satysfakcja z samej siebie, dowartożciowanie.

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

by być szczuplejszą… 😆

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

ja tam nie mam zamiaru sie odchudzac,czuje sie swietnie w swoim ciele 🙂 …. jest godzina 00:16 a ja zajadam wafelki i popijam cole 😀 😀
    uwielbiam wszystko co slodkie i tuczace i nie mam zamiaru z tego rezygnowac, ot co 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja też się dobrze czuję w swoim ciele, bo jestem akceptowana:)

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Pfff…odchudzanie sie uważam za nienormalne.Ja tam siebie wręcz kocham za to jaka jestem 😀 Raz sie odchudzałam-widziałm siebie w wersji skóra i kożci i płakałam na sam widok swojego odbicia w lustrze 🙁 teraz jestem szczupła,normalna i nie odmawiam sobie żadnego jedzenia.Wystarczy,e odmawiam sobie męzczyzn,drugiej przyjemnożci jaka jets jedzenie sobie nie odmówie już 😉 Trzeba siebie akceptować,wtedy życie jest o połowę łatwiejsze 😀

mythbuster
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

A jak sobie zmieni to w ryk, nie? Nie bądź taka pewna siebie bo już nie raz to przerabiałem, „jak sie nie podobam to sobie zmień”… a potem płacz, wyrzuty, złorzeczenie. Jak ma sie cielaka za faceta to można takie warunki stawiać tylko radze sie upewnić najpierw czy aby nie za wysoko bijesz.

A to że ktoż poodchudzaniu to skóra i kożci to efekt złego odchudzania bo czego oczekiwać po owockach i warzywkach, na pewno nie jędrnego ciałka.

Satine_82
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Kiedys sie odchudzalam, chrupkie pieczywo, warzywa, owoce, kiełki, chyde miesko, cwiczenia. Ale teraz juz mi przeszlo, jem wszystko tylko w mniejszych ilosciach, no i cwicze na silowni. Jestem szczupla raczej wiec to tylko tak zapobiegawczo, zeby mi nic nie przybyło, a i forma była ok ;D

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Po co sie odchudzać?"

Przewiń na górę