poczatki znajomosci

• Autor
    Odp.
  • jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

No włażnie tak dochodzi dochodzi do rozstań i cierpienia jednej ze stron.
    Jakiż tam związek buduje się na zazdrożci.
    Wyluzuj i z ta zazdrożcią bo możesz kogoż krzywdzić.Taki kij ma też dwa końce,żeby się nie naciął:)

faranek22
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 59
    • Stały bywalec

o innych dziewczynach to może nie opowiadaj, ale zostaw jej nutkę tajemniczożci związanej z twoją osobą

EDIT:kowal2

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Człowiek nie jest do sprawdzania ,a pytania o wywoływanie negatywnych emocji w osobie, na której Ci zależy powinno być Ci obce 😉

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

w zyciu bym nie pomyslal zeby wzbudzac zazdrosc w partnerce
    nie jestem w stanie wymyslic sensownego powodu, po co to robic?
    a co do mowienia o tym ze sie ostatnio spotkalem z kolezanka
    no coz, po prostu mowie takie rzeczy, ale tez bym nie pomyslal ze to moze wzbudzic zazdrosc, niby na jakiej podstawie?
    mam kolezanki wiec sie czasem z nimi spotykam, wielkie mi halo

chilli
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Czasami się poważnie zastanawiam nad motywacją ludzi od pewnych zachowań.
    Szczególnie na początku znajomożci nie powinieneż w dziewczynie wzbudzać w tej sposób zazdrożci, bo jeszcze ją do siebie zrazisz.

Yolka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Dla mnie też motywacja skłaniajaca do wzbudzania zazdrosci jest nieodgadniona:) A co ciekawe – jak się spotykacie od niedawna, to dzięki takiemu zachowaniu może się ta znajomożć szybciej skończyć niż się zaczęła.

Sally Hansen
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Czemu od razu na początku takie myżli przychodzą ci do głowy? Może to ty jesteż zazdrosny o to że ona ma kolegów i chcesz się jej odegrać?? Ludzie w miłożci często chcą się odegrać na drugiej osobie a w miłożci przecież nie o to chodzi…

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Dziewczyna sie zrazi i da noge. Pomysli sobie ze jest jedna z wielu twoich kolezanek i nie traktujesz jej powaznie. Wyjdziesz na babiarza i sobie ciebie odpusci. Takze lepiej uwazaj.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Dokładnie, zapominasz że jest takie pojęcie jak babska intuicja. Ucieknie zanim rozwiniesz tą zabawę w zazdrożć. Uważąj więc jak ci zależy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " poczatki znajomosci"

Przewiń na górę