Pod UBRANIE fajna BIELIZNA

• Autor
    Odp.
  • suzuki
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Nie sądzicie, że elegancka i zmysłowa bielizna, nawet pod bluzeczką zapiętą pod szyje poprawia humor i robi z NAS BOGINIE.

Ja zawsze tak się czuje, jak założę zmysłową bieliznę np. ostatnio kupiony staniczek marki CORIN- on dodaje mi pewnożci!!!!

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

ja uwielbiam gorsety wlasnie znalazlam fajny z krysztalami svarowskiego ale pan jak zobaczyl cene to oslabl wiec bede chyba musiala sie zadowolic jakas inna wersja gorsetu 😉 ja nie wiem ze wlasnie czasami faceci nie lapia jak to jest dla nas wazne…a sami lubia nas w ladnej bieliznie taki maly paradoks…

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Cena potrafi ostudzić i kryształy pewnie aż tak mu nie są potrzebne 😉

eBoska
    Member
    • Pasjonat

wiesz to tak jak w reklamie gorset tyle i tyle , super szpile tyle i tyle wrazenia jakie zapewni ci twoja kobieta bezcenne 😀 😀 😀 😀

Anonymous
    Member
    • Guru

No tak wrażenie pustki w portfelu 😀 😀 😀

eBoska
    Member
    • Pasjonat

no coz …nalezy miec kobiete taka na jaka cie stac poprostu;) 😉 😉

Anonymous
    Member
    • Guru

Już nie przedstawiaj wszystkich jako materialistki 😉

eBoska
    Member
    • Pasjonat

no wiec wlasnie to powiedzialam zaleznie od potrzeb;) jedne sa takie ze maja to gdzies dla innych wazne sa paski w tylku wiec nalezy sobie dobrac kobiete ktorej wymaganiom mozna sprostac 😀 😀 a jak Pan chcial Pania to niech robi na nia prawda? Tak jak z autem jak sobie kupiles subaru to nie placz ze duzo pali

Anonymous
    Member
    • Guru

Tylko co jeżli pani chciała pana 😀
    Subaru zawsze mi się podobało 😉

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

juz nie mow ze kazdy facet musi robic na swoja pania, troche dziwnie to zabrzmiało, ona na siebie nie moze?
    i nie dziwie sie ze facet nie chciał kupic takiego drogiego gorsetu, a po co ci krysztalki na gorsecie? sa inne przepiekne gorsety w przystepnej cenie[/list]

eBoska
    Member
    • Pasjonat

mrowka nie draznij sie tak wiecej dystansu teksty z przymruzeniem oka, to raz, a po drugie kazde z nas pracuje na siebie wiec ten problem u nas nie istnieje …wiesz on by nie wydal na moj gorset a ja na jego alu felgi koszt ten sam wiec postrzeganie swiata jakby inne 😀 😀 😀
    a po co mi krysztalki na gorsecie ..bo mam taki kaprys i juz 😀 😀 no cos sobie musze wymyslac

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

Hehe- no bardzo ciekawa dyskusja;)
    Aż się przyłączę;)
    suzuki- to prawda- kobieta w łądnej bieliźnie od razu czuje się lepiej, facet tego nie zrozumie bo woli oglądać kobietę od razu bez bielizny 😛 Faceci 😈

eBoska
    Member
    • Pasjonat

a zapraszam ale jakos jak tylko wspomnisz cos na temt gadzetu do samochodu to nagle jestes strasznie uwaznie wysluchana i nie istotne ile on kosztuje bo na samochod zawsze warto wydac a na bielizne no prosze cie….
    Ja wlasnie przymierzam sie do lotusa …moze bys w gorsecie wcale nie z krysztalkami od svarowskiego

Anonymous
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

facet tego nie zrozumie bo woli oglądać kobietę od razu bez bielizny 😛 Faceci 😈

No proszę Cię nie czytaj tego więcej 😉

[usunięto_link] wrote:

a zapraszam ale jakos jak tylko wspomnisz cos na temt gadzetu do samochodu to nagle jestes strasznie uwaznie wysluchana

Jakby kobiety równie często kupowały mężczyźnie owe gadżety to pewnie i równie często dostawały by bieliznę „lol:

[usunięto_link] wrote:

i nie istotne ile on kosztuje bo na samochod zawsze warto wydac a na bielizne no prosze cie….

No chyba nie powiesz ,że majtki są ważniejsze niż naprawa auta i sprawnie działające 😈

eBoska
    Member
    • Pasjonat

majtki pozwalaja nam sprawnie dzialac 😀 to chyba tez wazne dla was

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pod UBRANIE fajna BIELIZNA"

Przewiń na górę