podkład dla ciemniejszych odcieni cery

• Autor
    Odp.
  • majeranekowa
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 33
    • Bywalec

Wiecie może gdzie kupić dobry podkład dla czarnoskórej i mulatki?

CrazyLips
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Proponowałabym internet. Nie widziałam jeszcze w polskich drogeriach ciemniejszych odcieni podkładów. Może najpierw wizyta u wizażystki i dobranie odpowiedniego odcienia i podkładu i potem dopiero zakup. Wizażystki powinny mieć pełną paletę odcieni.

jenna
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

oj tylko net

majeranekowa
    Member
    • Bywalec

tak też myżlałam.

Nikole
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Dziewczyny mają rację z tym, że takie podkłady dostaniesz raczej tylko w sieci. Wiem, że podkłady w takich odcieniach są w sklepie visageshop.pl. Z takich najciemniejszych są pokłady marki Eve Pearl.

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Proponuję poszukać w dobry drogeriach. A jeżli tam nie znajdziesz to polecam sklepy i drogerie internetowe. Tam zawsze można znaleźć dużo rzeczy.

majeranekowa
    Member
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Proponuję poszukać w dobry drogeriach. A jeżli tam nie znajdziesz to polecam sklepy i drogerie internetowe. Tam zawsze można znaleźć dużo rzeczy.

No włażnie w sklepie internetowym visageshop.pl znalazłam podkład marki eve pearl. W jednym kompakcie są dwa kolory także fajnie, bo uzyskanie idealnego odcieniu jest praktycznie pewne. Ale mam pytanie czy znacie tą marke?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " podkład dla ciemniejszych odcieni cery"

Przewiń na górę