- AutorOdp.
- 25 października 2012 at 13:47
Wiecie może gdzie kupić dobry podkład dla czarnoskórej i mulatki?
26 października 2012 at 10:46Proponowałabym internet. Nie widziałam jeszcze w polskich drogeriach ciemniejszych odcieni podkładów. Może najpierw wizyta u wizażystki i dobranie odpowiedniego odcienia i podkładu i potem dopiero zakup. Wizażystki powinny mieć pełną paletę odcieni.
26 października 2012 at 13:02oj tylko net
26 października 2012 at 13:23tak też myżlałam.
29 października 2012 at 12:09Dziewczyny mają rację z tym, że takie podkłady dostaniesz raczej tylko w sieci. Wiem, że podkłady w takich odcieniach są w sklepie visageshop.pl. Z takich najciemniejszych są pokłady marki Eve Pearl.
23 listopada 2012 at 11:39Proponuję poszukać w dobry drogeriach. A jeżli tam nie znajdziesz to polecam sklepy i drogerie internetowe. Tam zawsze można znaleźć dużo rzeczy.
10 grudnia 2012 at 15:26[usunięto_link] wrote:
Proponuję poszukać w dobry drogeriach. A jeżli tam nie znajdziesz to polecam sklepy i drogerie internetowe. Tam zawsze można znaleźć dużo rzeczy.
No włażnie w sklepie internetowym visageshop.pl znalazłam podkład marki eve pearl. W jednym kompakcie są dwa kolory także fajnie, bo uzyskanie idealnego odcieniu jest praktycznie pewne. Ale mam pytanie czy znacie tą marke?
- AutorOdp.