PODPUSZCZAJA NAS SPECJALNIE??

• Autor
    Odp.
  • czarna79
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Ostatnio zastanawia mnie jedna kwestia-czy faceci celowo nas podpuszczaja celem zbadania gruntu?
    Jak uwazacie?Mi sie to ostatnio przytrafilo kilka razy,facet maskuje swoje uczucia tak mysle,bo jak mozna odebrac cos takiego?podoba mi sie koles ,uwaza´m ze ja mu tez,mialam dosc stagnacji,spytalam w smsie,.on na to niezwykle szczesliwy zaprzeczyl ze wogole nwwet nie jestem w jego typie.ubawilo mnie to odpisalam krotko.-chyba od wczoraj.Ow facet gdy widzi kolo mnei innego,nie odstepuje mnie na krok.Wodzi za mna oczami niuesttannie i ukradkowo i ogolnie prosto w oczy rowniez.
    Hmm po moim smsie byl szcezsliwy,widzialam jak sie cieszyl do swego pzryjacilela,nie widziel mnie,.
    za jakis czas pzryslal mi smsa z kandydatura kolegi zebym mogla Go wziac,podajac takie same cechy ktore posiada on-czyli taki sam zawod,oraz ze tez wolny i tez fajny.Odpisalam chetnie(bo pomyslalm ze mnie podpuszcza )otoz podal nr tel do niego wczesniej piszac,ze ow kolega odczuwa brak ukochanego,ma gzdies plec zenska.
    Napisalam skoro tak to trudno,daj nr tel do swego fajnego kolegi,ktory ostatnio u ciebie byl-odpisal zbulwersowany ze nie pamieta zeby jakis kolega u niego byl(facet ow pokauzje mnie swoim znajomym a jesli ktorys jest pzrsytojny to ich przeee mne chowac sie stara,a jesli jest z jakims w maire fajnym facetem odwrwca jego uwage gdy ja przechodze)i ze on wogole nie ma wolnych znajomych(zaprzeczyl sam sobie)i ze musze sie wybrac na polowanie i dobrego polowania:).
    Co o tym sadzicie??
    Facet ow kamufluje sie non stop.
    Mysle ze mu sie podobam,ale zaprzecza.nie mniej jednak jego wzrok podaza wciaz za mna.
    Potrafi mi tez rzucac spojzrenia z pretensja w oczcah gdy mnie widzi z jakims innym atrakcyjnym facetem.???jak myslicie podpuszczaja nas celowo czy nie??
    Np., ostatnio napisal mi -smsa ze nigdy wiecej cos sie nie wydarzy,to dotyczy mojej pracy u niego.gdy odpisalam ze nie ejstem zainteresowana ani nim ani praca,wsciekl sie delikatnie mowiac.I odpisal niegrzecznie.Wczesniej napisal ze nigdy nie sprawdza mejli,po czym od razu sciagnal koleg e ktory mu tlumaczyl z angielskiego (nie jest Polakiem)I po mejlu i po smsach widac ze szczesliwy.Czy mozna wierzyc facetowi ktory mowi co innego a robi co innego?Ja myslicie podpuszczaja nas??
    Niektore jego pytania dotyczcae mnie zadawane sa w atmosferze chlodu tez celem ukrycia zainteresowania.
    Jestem ciekawa waszej opinii.
    I jeszcze jedno.Czy gdybym mu sie podobala podpuszczalby ??

czarna79
    Member
    • Bywalec

jeszce jedno,.gdy bylam blisko flirtowal z jedna dziewczyna ktora byla nim zainteresowana i zerkal na mnie,.Zabawa trwala dopoty dopoki to obserwowalam.Jak myslicie podpuszczal?

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

Hmm z mojego dożwiadczenia w takie głupawe gierki bawią się:
    a) małolaty
    b) faceci bez jaj

Jeżli facet jest zdecydowany, kobieta mu się podoba i chce nawiązać z nią bliższą znajomożć – używa innych sposobów niż podpuszczanie itp zabawy.
    Mój kumpel powtarza: jak ci zależy na kobiecie, to nie ma czasu na gierki, bo w tym czasie ktoż inny może ci ją sprzątnąć sprzed nosa.

No, chyba że koleż nie ma wobec ciebie poważnych planów, a jedynie chce się pobawić.

edit:
    Teraz doczytałam twój drugi post. Koleż flirtował z twoją koleżanką zamiast z tobą i patrzył na twoją reakcję? Booooooże… Albo sobie coż wmawiasz, albo masz do czynienia z gówniarzem. A najpewniej to na twoim miejscu uważałabym na tą koleżankę – ona chyba pierwsza jest w kolejce przed Tobą. I zapewne nie zawaha się uzyc swojej przewagi skoro jak sama piszesz ona się nim interesuje.

czarna79
    Member
    • Bywalec

I tu cie zaskocze.
    Nic sobie nei wmawiam 100%.
    Ta kolezanka nim zainteresowana jest mu obojetna100% sluzyla mu w celu sprawdzenia mojej reakcji.100%.Facet nie jest gowniarzem 100%,ale byc moze jest facetem bez jaj(.
    Ta z ktora flirtowal na moich oczach nienawidzi mnie z jego powodu jak widzisz przewaga miazdzaca.

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

Skoro twierdzisz, że nic sobie nie wmawiasz i jesteż przekonana, że on sie toba interesuje to dlaczego cię nie zaprosił na randkę?
    Mozna by było jeszcze zaryzykować stwierdzenie, że chłopak jest niesmiały. Ale skoro ma na tyle odwagi, by flirtować z twoimi koleżankami, to znaczy, że wcale taki bojaźliwy nie jest…

[usunięto_link] wrote:

jak widzisz przewaga miazdzaca.

Tylko póki co flirtuje z nią, a nie z tobą…

Powtórzę się:
    Dorosły, poważny mężczyzna, JEśLI jest zainteresowany kobietą, to po prostu DZIAŁA.

W podchody bawią się gimnazjaliżci.

Mam nadzieję, że ktos inny cię pocieszy. Dla mnie liczą się czyny, a póki co ten twój nie robi nic, by sie do ciebie zblizyc. Ale to tylko moja opinia.

czarna79
    Member
    • Bywalec

no wlasnie oto jest pytanie?znam goscia.nie interpretuj na swoja muzyke bo on nie flirtowal z ta panna na powaznie tylko w celu sprawdzenia mojej reakcji.Czy to tak trudno ci pojac???
    Niczego tu nie dodaje.
    Piszesz ze to tylko zabawa.Wiec nasuwa mi sie kolejne pytanie-dlaczego nie chcial sie bawic z ta panna????Tylko ze mna?
    Widzialam ile go bawila ta jak mowisz ,,zabawa,,.Jestes tego taka pewna ze kjazdy facet powaznie zainteresowany dziala??Bo ja bym chylila czola przed wnikliwa analiza, i nie wrzucala wszystkiego do jednego worka:)

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

ja bym chylila czola przed wnikliwa analiza

Dziękuję.

[usunięto_link] wrote:

Piszesz ze to tylko zabawa.
    Widzialam ile go bawila ta jak mowisz ,,zabawa,,.

W żadnym poscie tego tematu nie uzyłam słowa „zabawa”, natomiast ty aż dwukrotnie próbujesz mi to „wsadzić w usta” 😆

Widze, że jestes slepo przekonana o swoich racjach.

W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam udanego i szczężliwego związku 😆

czarna79
    Member
    • Bywalec

naprawde?,,w podchody bawia sie,,. Nie uzylas?
    bo ja mysle ze uzylas.Poza tym gdyby wszystko bylo tak oczywiste nie byloby tu tego postu.
    Ze nie ma randki to tez mnie dziwi.

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

A mnie już coraz mniej.
    powodzenia

czarna79
    Member
    • Bywalec

ha ha ha ha urazilam kolezanke?prosze o wybaczenie najwyzszy autorytet

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

Nie uraziłaż. Tylko szkoda mi czasu na zastanawianie się dlaczego gożciu nie zaprasza cię na randkę skoro tak mu sie podobasz, że aż flirtuje z twoimi kolezankami 😆

Swoje zdanie wyraziłam i nie widze sensu w ponownym tłuczeniu ci do łba co myżlę na ten temat.

powodzenia wam zyczę :)))

czarna79
    Member
    • Bywalec

Naprawde popierasz internet bez chamstwa?No coz gratuluje,.
    Nie bede ci wbijac do lba,po raz kolejny charakteru tamtego,, flirtu,,.Co do dzieci dziekuje:)-.

Zauroczona
    Member
    • Pasjonat

O dzieciach to nie ze mną, tylko z „twoim” facetem lepiej pogadaj. Tylko najpierw sie upewnij, czy nie urzęduje już z twoja koleżanką 😀

EOT

czarna79
    Member
    • Bywalec

zaczynasz sie robic zabawna.Nie rozmawiam z Toba o dzieciach,tylko ci dziekuje.a to roznica.No widzisz zaczynasz sie motac.pomiedzy tym czym chcialabys mi dogadac a prawda istnieje lekki,, rozzdwiek,,takze nie przejmuj sie za bardzo i uwierz w to co napisalam:)moze masz zle doswiadeczenia a one pewnie zostawiaja jakis cien(,.

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

czarna79, nie kompromituj się dalej. Widać po Twoim stylu pisania i w ogóle po „odzywkach” że coż z Tobą nie tak i nie dziwię się że facet nie jest Tobą zainteresowany.

Odpowiadając na Twoje pytania:

czy faceci celowo nas podpuszczaja celem zbadania gruntu?
    jak myslicie podpuszczaja nas celowo czy nie??
    Ja myslicie podpuszczaja nas??

Tak, niektórzy faceci lubią takie gierki, ale ciężko w takim przypadku mówić o prawdziwym uczuciu.

Czy mozna wierzyc facetowi ktory mowi co innego a robi co innego?

A czy można wierzyć w miłosiernego Boga który mówi same wspaniałe rzeczy a nie robi nic?
    Co do facetów mówiących jedno a robiących co innego to mam tylko jedną radę – przyzwyczaj się, bo wszyscy tak robimy… faceci i kobiety też 😉

I jeszcze jedno.Czy gdybym mu sie podobala podpuszczalby ??

Nie. Podpuszczamy tylko te które nam się nie podobają.

Pozdrawiam

The topic ‘PODPUSZCZAJA NAS SPECJALNIE??’ is closed to new replies.

Przewiń na górę