- AutorOdp.
- 17 grudnia 2006 at 14:38
Witam.
jestem tu nowa wiec nie bardzo znam zasady ale za to wiem, ze mam problem z ……
otoz, zawsze po intenywnych pocalunkach z facetem mam podrazniona brode … najpierw jest bardzo czerwona a potem tworzy sie na niej taka mala skorupka …… przy odpowiednim zamaskowaniu 馃檪 staje sie to malo widoczne ale nie zmienia to faktu ze problem pozostaje…. pomozcie …..27 grudnia 2006 at 16:40dogo艅 ch艂opa do golenia 馃榾 i problem zniknie… m贸j jak juz zaczyna mnie k艂贸c to ma zakaz zblizania sie do mnie 馃槇
27 grudnia 2006 at 18:21gonie gonie ale musiaby sie co godzine golic:)
czy to mozliwe ze mam az taka wrazliwa cere???28 grudnia 2006 at 00:05mnie tam kilka razy podrapa艂 ale nie mia艂am zadnych strup贸w tylko zaczerwienienie przez chwil臋, mo偶e rzeczywiscie masz wrazliw膮 i such膮 sk贸r臋 wi臋c musisz u偶ywa膰 jakich偶 krem贸w nawil偶aj膮cych i nat艂uszczaj膮cych
28 grudnia 2006 at 10:41mia1980 ma racje jak facet k艂uje to do 艂azienki i goli膰 si臋 ! 馃槇 A je偶li chodzi o nefretete29 to mo偶e rzeczywi偶cie masz delikatn膮 sk贸r臋…i trzeba by by艂o zadba膰 o ni膮 jakimi偶 kremami 馃槈
27 lutego 2007 at 16:46ja te偶 miewam lekkie zarysowania;-)
nawet je czasem lubi臋… mijaja zazwyczaj po kr贸tkim czasie…
nieraz je „zamalowuj臋” podk艂adem kryj膮cym…po minucie juz jestem blada;)
28 lutego 2007 at 17:23te偶 tak mam 馃檨 schodzi dopiero po jaki偶 3 dniach. staram sie smarowac alantanem na przyk艂ad lub jakimis innymi 艂agodz膮cymi kremami. ale nie wygl膮da to zbyt ciekawie.
1 marca 2007 at 11:53m贸j zanim wejdzie do 艂贸zka musi si臋 ogoli膰!!
Bo prawdziwy facet goli si臋 do 艂贸偶ka na noc:)9 kwietnia 2007 at 21:27heh ja to nie brod臋, ale starte usta i naderwany j臋zyk –>> zawsze ://
17 kwietnia 2007 at 16:14[usuni臋to_link] wrote:
m贸j zanim wejdzie do 艂贸zka musi si臋 ogoli膰!!
Bo prawdziwy facet goli si臋 do 艂贸偶ka na noc:)a co wtedy gdy na igraszki przyjdzie ochota nad ranem 馃槈
21 kwietnia 2007 at 12:28Nie powiem dziewczyny w czym wam si臋 juz przewraca:] Jak by mnie spr贸bowa艂a wys艂a膰 do 艂azienki 偶ebym si臋 ogoli艂 kiedy ja mam w艂a偶nie ochote na sex.. to i tak by艂by sex tylko 偶e jeszcze szybciej i jeszcze ostrzej.
- AutorOdp.