- AutorOdp.
- 14 marca 2015 at 14:57
Dziewczyny, jakie polecacie miejsca na podróż pożlubną? Taką wymarzoną, piękną, niezapomnianą i z mnóstwem pięknych widoków? 🙂
29 marca 2015 at 18:16Ciezko jest doradzac..bo miejsc jest od liku. Jak przeczytalam Twoje pytanie to weszlam na funpage itaki, zaczelam przegladac zdjecia.. i ja osobiscie miala bym problem z decyzja gdzie jechac, bynajmniej nie ze wzgledu na zbyt mala licbe miejsc. Ja chetnie wracam do Wloch bo wiem ze jest na co popatrzec ale tez jest pyszne jedzenie – a to jest dla mnie ogromne wazny aspekt podrozy..
12 kwietnia 2015 at 14:30Nie znam tego fan page, może poszukam w wolnej chwili. A jakież inne kierunki? Szczerze mówiąc byłam już we Włoszech, chciałabym coż innego. 🙂
26 czerwca 2015 at 07:06Dużo zależy od finansów. Ja polecam Węgry, bo to piękny kraj a poza tym jest tanio
26 czerwca 2015 at 17:23MY byliżmy na Malcie
4 stycznia 2017 at 20:18A my byliżmy w Maroko 🙂
Najlepiej myżlę wspominam kaniony- Dades i Todra. świetne miejsce pomiędzy górami, gaje palmowe i na dodatek piękna wioska obronna zrobiona z gliny. Takich widoków się nie zapomina. Jednak krótko tam byliżmy, bo tylko tydzień, zdecydowanie przydałoby się więcej 🙂 - AutorOdp.