- AutorOdp.
- 31 października 2014 at 00:22
Marzy mi się Azja i Ameryka środkowa i Południowa 🙂
17 grudnia 2014 at 13:26W tym roku zrealizowałam najwieksze marzenie – Nowy Jork! Było niesamowicie. Tak mi źle że musiałam wrócić 🙁
29 grudnia 2014 at 16:45Mi się marzą Stany i Nowy Jork, ale również chcę pojechać do Turcji. To niesamowite kosmopolityczne Państwo, gdzie stykają się różne kultury i religie z piękną architekturą i krajobrazami.
30 grudnia 2014 at 01:08Tajlandia zdecydowanie! Kraj użmiechu 🙂
21 stycznia 2015 at 22:22[usunięto_link] wrote:
Marzy mi się Azja i Ameryka środkowa i Południowa
myżlisz, że to będzie romantyczne? żliczne i liryczne? 😯
czeka Cię dużo brudu, bólu i obrzydzenia 😈choć nie powiem ciekawe, ciekawe… 😕
[usunięto_link] wrote:
W tym roku zrealizowałam najwieksze marzenie – Nowy Jork!
co Ty nie powiesz, Kochana :- naprawdę było warto? onas
[usunięto_link] wrote:
Było niesamowicie.
co ja pocznę z tą niesforną dziewczyną>>> myslisz?
[usunięto_link] wrote:
Tak mi źle że musiałam wrócić 🙁
to czemu do diabła wróciłaż? 👿 👿 👿
@kiranka wrote:
wróciłam niedawno z Tajlandii,
wow :wrrr:
@kiranka wrote:
tak naprawdę bilet jest tylko drogi, zycie tam o połowę tańsze, domek na plazy z internetem i lazienka 300zl za miesiac,
ależ mnie naładowała, Mała :ok: myżlisz, że tak będzie dalej i dalej? :- ja ani w ząb! 😈
@kiranka wrote:
czy gdzież nad Bałtykiem to realne?:)
jak na razie nie! ale powinno. to czemu wciąż głosujesz na Tuska? :nono
[usunięto_link] wrote:
Mi się marzą Stany i Nowy Jork,
mi się tak też kiedyż marzyło, ale już się spełniło :-
ja wiem… czy o tym warto marzyć? :wrrr[usunięto_link] wrote:
ale również chcę pojechać do Turcji.
no co Ty, Kochanie! nie wystarczają Ci już polscy męscy idioci? :}}
[usunięto_link] wrote:
To niesamowite kosmopolityczne Państwo, gdzie stykają się różne kultury i religie z piękną architekturą i krajobrazami.
chyba jesteż rzeczywiżcie zdesperowaną babką, żeby oddać się w łapy 'kosmopolitycznego Państwa’, które kobietom przydziela rolę bardzo – mówiąc oględnie – drugorzędną onas
to dopiero 'niesamowite’! ://
[usunięto_link] wrote:
Tajlandia zdecydowanie!
tak myżlisz? owszem ma kolory, ale i ciemnożci :zimno:
[usunięto_link] wrote:
Kraj użmiechu
eee tam! tajfuny. trzęsienia ziemi. łagodnie mówiąc niewygodny klimat.
do tego olbrzymia korupcja. niesamowita niesprawiedliwożć. brak prawa…chociaż Tusk w Polsce też do tego dąży termo jednak wolę Polskę jupi
a jeżli chodzi o mnie to lubię bardzo pojechać w Tatry i… trochę tam pochodzić -=
a za granicę?!… nad Adriatyk! :- żliczne morze, piękne kobiety, moja miłożć :jupi:czeżć! opowiadajcie dalej…
18 lutego 2015 at 13:33Zawsze marzyła mi się podróż po Japonii. I nie mówię tu tylko o Tokyo i innych tego typu dużych miastach, a bardziej o wszelkiego rodzaju klimatycznych wioskach, które przypominają dawną Japonię.
8 maja 2015 at 14:44Moja wymarzona podróż to Skandynawia, naczytałam się stanowczo zbyt wiele książek o Norwegii, Szwecji i Finlandii..
13 maja 2015 at 20:49Ja marze by kiedyż jechać do Norwegi i może jeszcze na Krym
21 maja 2015 at 14:18ja marzę jechać z żoną do Norwegii
25 czerwca 2015 at 09:30Ja bym chciała zwiedzić wszystkie państwa Unii
4 lipca 2015 at 11:53Chciałabym zobaczyć Paryż, Londyn i Nowy Jork – z naciskiem na ten ostatni. Marzy mi się wycieczka żladami serialu Gossip Girl.
4 lipca 2015 at 13:57Islandia, Nowa Zelandia. I chciałbym p****żć pieszo wszerz Liechtenstein (podobno to ok. 6 godzin :D)
19 lipca 2015 at 13:36[usunięto_link] wrote:
Islandia, Nowa Zelandia. I chciałbym p****żć pieszo wszerz Liechtenstein (podobno to ok. 6 godzin :D)
ha, mam bardz podobne marzenia! Zwłaszcza Nowa Zelandię i Liechtenstein 🙂 dorzuciłabym jeszcze Kubę.
7 sierpnia 2015 at 06:34Mi się marzą Seszele, chciałabym też odwiedzić Indie. Kolejnym miejscem do którego z pewnożcią niebawem się wybiorę są Jeziora Plitwickie w Chorwacji, no i jaskinia Wolnożci na Słowacji. Niby tak ciągle jakoż nie po drodze 🙂
27 sierpnia 2015 at 13:19ja jakoż odzwyczaiłam się od myżli o takich wyjazdach, głównie z powodów finansowych
jedyne szaleństwa, to maratony w europejskich stolicach, bo najpiękniej zwiedza się wtedy miasto
- AutorOdp.