- AutorOdp.
- 15 września 2011 at 10:38
Hej 🙂 odbywam obecnie praktyki w portalu turystycznym który sprzedaje wycieczki i wczasy egzotyczne, last minute, all inclusive itd itp 🙂
Bardzo wkręciłam się w turystykę, naoglądałam się w biurze wielu zdjęć i folderów turystycznych, aż mi się płakać chcę, że nie mam kasy, żeby jechać sobie gdzież w tym momencie 🙁
Japonia, Kambodża, Indonezja, Indie, Malezja … to moje wymarzone kierunki podróży… 😳
a jakie są Wasze? 😀
19 września 2011 at 21:54ja bym chciał na Islandię :-
20 września 2011 at 21:08Nie ma piękniejszego miasta nad Barcelonę 😉
20 września 2011 at 21:48[usunięto_link] wrote:
Nie ma piękniejszego miasta nad Barcelonę 😉
nooo, cudna! 😯
a nie chciałabyż się wybrać na wyspę żw. Sebastiana 😀 ?
27 września 2011 at 20:41i to widzę, że to konkurs intercity, zatem warto powalczyc
28 września 2011 at 07:32Ja też chcę do Australii.Może na jakież wyspy przy Ameryce Południowej,ale rzeczywiżcie marzenia trzeba na razie dostosować do możliwożci,więc ten konkurs jest jak najbardziej ok:)
28 września 2011 at 20:02[usunięto_link] wrote:
Ja też chcę do Australii.Może na jakież wyspy przy Ameryce Południowej,ale rzeczywiżcie marzenia trzeba na razie dostosować do możliwożci,więc ten konkurs jest jak najbardziej ok:)
jagódka, zchwycę Cię do tej Austarlii… 😉 ale wiesz?…
Pojezierze Zachodnie też jest sexy :-ps. no i oczywiżcie do Ameryli Płd. W Amazonkę 😀 Weź tylko sporo mażci na komary :-
4 października 2011 at 11:35Meksyk! 🙂
16 października 2011 at 01:21[usunięto_link] wrote:
Meksyk! 🙂
co Cię tak w Meksyku bierze, Corriot? :-
ja zaż Dominikanę wybiorę, wiesz fajne wyspy, ma hotele dla zakochanych
i żadnych politycznych rewolucji 😉 co Ty na to? 🙄17 kwietnia 2012 at 19:03Bajkał, Madagaskar, Serengeti
8 maja 2012 at 19:23[usunięto_link] wrote:
Bajkał, Madagaskar, Serengeti
jadę z Tobą, Malutka 😀
7 grudnia 2013 at 17:58Mi się marzy Maroko – może kiedyż się wybiorę, jak na razie chyba brak mi odwagi:D samochodem tam nie dojadę;P
10 stycznia 2014 at 23:35Wenecja to mój nr jeden! może Mauritius 🙂
spokojnie, jeszcze zwiedzisz nie jedno piekne miejsce, tego Tobie życzę 🙂
10 kwietnia 2014 at 10:32Ja kocham południe Europy: Chorwacja, Hiszpania, Włochy….
21 października 2014 at 01:55@Sandi_B wrote:
Całe życie marzę o podróży do Stanów. Jest tam mnóstwo miejsc, które chciałabym zobaczyć, od Nowego Jorku po Park Yellowstone. Pojadę tam kiedyż na pewno!! A poza tym muszę koniecznie odwiedzić Tajlandię, Afrykę Południową i Amazonię. 😀
mówiąc w skrócie: chętnie wezmę Cię za rękę i siuuuup…też o tym^ marzę 😉
tyle że na razie nie mam na to funduszy 😯
ale się postaram, może się kiedyż uda, a co! 😆
Sandi_B, powiedz coż więcej o Stanach, bo nie wiem, czy Ci sprostam -!
- AutorOdp.