- AutorOdp.
- 12 września 2012 at 18:57
Tak pisałam, że nie dawałam nikomu takiego prezentu, a tu się okazało, że kilkoro znajomych włażnie na taki bon wakacyjny zrobiło zrzutkę! Ale wiedzieli, że planujemy pojechać w podróż pożlubną (wciąż niezdecydowani gdzie…). Było to miłe zaskoczenie, podróż wyniosła nas mniej niż planowaliżmy 😀
2 października 2012 at 09:53szczężciarze z Was:)
5 października 2012 at 13:47Ulka89 czemu tak uważasz? Ja wiem, że ciężko jest trafić fajny prezent dla pary młodej, ale wszystko jest kwestią „obeznania” w temacie 🙂 Znajomi wiedzieli, że chcielibyżmy wyjechać, ale nas nie stać 🙂
Poza tym, taki bon ma długą ważnożć „spożycia”, nawet jak kwota bonu jest niska, to zawsze można coż dołożyć, odłożyć i wyjechać w późniejszym terminie.24 listopada 2012 at 23:21Również przychylam się do pomysłu z wykupieniem wycieczki dla nowożeńców w prezencie. Należy jednak wybrać dobre biuro podróży. Wspomniane tutaj biuro podróży ITAKA, jak najbardziej się do nich zalicza, gdyż jest to znana firma z bogatym wachlarzem ofert i zawsze znajdzie się coż atrakcyjnego 🙂 tylko należy zorientować się jakie klimaty nowa para preferuje i takie tam podstawowe informacje, pomocne do wykupienia odpowiedniej wycieczki 🙂 😀
5 lutego 2013 at 13:57Dokładnie. Aczkolwiek jeżli was stać na kupno takiego prezentu to pozazdroscić :p
- AutorOdp.