Podsumowanie roku

• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Mam pewien pomysł, ale nie jestem do końca tego pewna, więc najpierw zapytam osoby zupełnie mi obce.

W swoim związku miałam pewien kryzys, było to na początku 2009 roku. Wszystko sobie wybaczyliżmy, tylko ja o tym nie zapomniałam, ponieważ życie nauczyło mnie żeby o pewnych sprawach nie zapominać. Nie wypominać tego przy kłótniach ani nie wspominać o tym, natomiast mieć w sobie jakichż żal, nawet ukryć je głęboko i przez rok o nich nie myżleć, ale gdzież tam w jakichż momentach te myżli „dają o sobie znać”.
    Chodzi o kłamstwo- czego nienawidzę, ale przyznał się, więc dałam mu szansę, bo każdy na nią zasługuje.
    Warto zrobić takie podsumowanie roku ze swoim facetem i zwrócić uwagę na to co przeżyliżmy, żeby umocnić swoje uczucie, powiedzieć, że było pięknie, ale włażnie wtedy bywało i źle, i żeby pamiętał by takich rzeczy nie robił w przyszłożci?

alia
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Myżlę że takie podsumowanie jest potrzbne w każdym związku.Powinniżmy byc ze sobą szczerzy i mówic o tym co nas boli.Moze niekoniecznie akurat na koniec roku,ale wtedy gdy czujemy taką potrzebę,wylania z siebie wszystkiego.
    Powodzenia!

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Fajny pomysł:) Zaproponuje to mojemu facetowi. Może być rozwijające dla związku i pomaga ze żwieżożcią wejżć w nowy rok:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Podsumowanie roku"

Przewiń na górę