- AutorOdp.
- 14 lipca 2015 at 12:36
No włażnie, co daliżcie na swoim żlubie, rodzicom w ramach podziękowań?
Wychodzę z założenia, że musimy i jednym i drugim rodzicom dać to samo. W związku z tym odpada np pomysł wyjazdu do spa o którym wczeżniej myżlałam. Rodzice narzeczonego nie przepadają za takimi atrakcjami.
Myżlałam też o popularnych koszach ze słodyczami, ale z kolei mój tata ma cukrzycę, więc pomysł też jakoż taki żredni.
Bukiet kwiatów “ trochę oklepany i skromy prezent.
Może Wy coż podpowiecie?15 lipca 2015 at 18:42z tego co się ostatnio naczytałam to modne są takie kryształowe statuetki 3D. więc może coż takiego? 😉 takie statuetki można fajnie spersonalizować poprzez dodanie własne dedykacji. wydaje mi się, że dla rodziców taka pamiątka ze żlubu będzie w sam raz.
16 lipca 2015 at 19:17Hm masz na myżli tego typu kryształy co na foto? Bo nie wiem czy o to Ci chodziło. W sumie co o tym myżlicie? Bo ja szczerze mówiąc nie brałam wczeżniej takiego pomysłu pod uwagę, więc sama już nie wiem.
A co do takich albumów to jakoż nigdy mi się za bardzo nie podobały takie rzeczy. Zdjęcia to tylko lubię w ramkach a nie takich albumach więc nie dam czegoż takiego rodzicom.
17 lipca 2015 at 11:35Jak dla mnie pomysł ok, bo też uważam, że dla rodziców taki pamiątkowy kryształ z Waszego żlubu będzie dobrą pamiątką…
Tylko skupiłabym się na jakiejż fajnej dedykacji… Moim zdaniem najlepiej zamieżcić coż osobistego 😉18 lipca 2015 at 08:04Dzięki za Wasze wszystkie podpowiedzi. Przegadałam temat z narzeczonym i zdecydujemy się na te kryształy 3D. Tylko chyba wzór wybierzemy jednak inny.
A potem pozostanie nam już tylko wybrać dedykację.12 sierpnia 2015 at 10:12Standardowo daje się kwiaty, ale u mojej przyjaciółki były to mega duże zdjęcia. W jednej ramce znajdowało się zdjęcie z dzieciństwa i zdjęcie współczesne, ale będące odzwierciedleniem tego pierwszego 🙂 Bardzo fajny pomysł 🙂 A ile przy tym zabawy było 🙂 Szczególnie z szukaniem podobnych ubrań 🙂
13 października 2015 at 11:17Rzeczywiżcie bukiety są już dożć oklepane. Ja widziałam, jak rodzicom wręczano takie fotoksiążki ze zdjęciami z dzieciństwa. Rodzice byli wzruszeni. Sama je sobie obejrzałam i rzeczywiżcie robią wrażenie. Z ciekawożci chciałam zobaczyć takie fotoksiążki i ładne znalazłam tu [usunięto_link] . Można sobie pooglądać i się zainspirować 🙂
- AutorOdp.