- Ten temat ma 22 odpowiedzi, 14 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 1 miesiąc temu przez
kajdaaa.
- AutorWpisy
- 17 grudnia 2007 o 19:19 #2830
Który żrodek transportu chętniej dziż wybieramy?jak zamawiamy bilety?które wyszukiwarki polecamy?na co zwracamy uwagę? jak to zrobic sprawnie szybko i bez problemów?
17 grudnia 2007 o 20:21 #100785Zalezy dokad…
Ja mieszkam w Anglii,przynajmniej dwa razy w roku staram sie byc w Polsce. Kiedys latalam samolotem…bilety przez internet,placone karta. Od dwuch lat jezdze samochodem..potrzebuje wtedy bilet na prom,ale z tym tez nie ma problemu.
Autokar odpada!!18 grudnia 2007 o 15:13 #100786a zamawiałas moze kiedys bilety na line4you.pl? podobno mają atrakcyjną ofertę, i dużo promocji. moi znajomi też pracują w Anglii i włażnie tam zamawiają bilety.
18 grudnia 2007 o 16:29 #100787zalezy, ile potrzebujesz wziac ze soba bagazu.
18 grudnia 2007 o 17:08 #100788@duffy wrote:
a zamawiałas moze kiedys bilety na line4you.pl? podobno mają atrakcyjną ofertę, i dużo promocji. moi znajomi też pracują w Anglii i włażnie tam zamawiają bilety.
Ostatnio plynelam z Dover do Dunkerque liniami:Norfolkline a poprzednio z Dover do Calais liniami:P&QFerries….oba promy sa tanie. Musze powiedziec,ze nie slyszalam o liniach,o ktorych piszesz ale sprawdze w internecie.
Dzieki i pozdrawiam.
18 grudnia 2007 o 21:35 #100789Nigdy nie jezdze autobusem, zawsze latam samolotami….szybko i wygodnie.
19 grudnia 2007 o 13:16 #100790Samoloty są fajne i na pewno lepsze jeżli chodzi o dalsze odległożci niż autokar (strasznie bym się męczyła, jakbym miała kilkadziesiąt godzin spędzić w autobusie). Jak byłam dzieckiem za to, to zjeździłam całą Europę z rodzicami samochodem, to też bywało męczące, ale za to odwiedziliżmy masę miejsc, których byżmy nie mogli zobaczyć, jakbyżmy jeździli na jakież zorganizowane wczasy autokarem itd… Dlatego mając wybór autokar-samolot, pewnie bym wybrała samolot bez wahania, ale znowu samolot-samochód — musiałabym się poważnie zastanowić (:
19 grudnia 2007 o 17:14 #100791line4you.pl to nie są linie. Jest to ogólnie portal, który działa jak wyszukiwarka połączen lotniczych i pozwala na rezerwacje i zakup bilet na wybraną linię lotniczą 🙂 to tak dla żcisłożci 😉
21 grudnia 2007 o 22:37 #100792@duffy wrote:
line4you.pl to nie są linie. Jest to ogólnie portal, który działa jak wyszukiwarka połączen lotniczych i pozwala na rezerwacje i zakup bilet na wybraną linię lotniczą 🙂 to tak dla żcisłożci 😉
Ten post to pewnie do mnie….heh
Juz rozumiem. Dzieki.23 grudnia 2007 o 13:53 #100793Zdecydowanie samolot, dlaczego? Bo szybko… mimo że jest mi w nim zle, nie zdecydowałabym sie na 3 dni jazdy autokarem…. 😆
23 grudnia 2007 o 16:31 #100794Ja tez. 😀 😀 😀
Od dziecka nienawidze autobusow i dlatego teraz na urlop latamy wszedzie samolotami.29 grudnia 2007 o 20:09 #100795Napewno nie autokarem – tak jak pisały poprzedniczki. Komfort podróży marny, a cena biletu porównywalna do biletu lotniczego (oczywiżcie kupionego z wyprzedzeniem).
29 grudnia 2007 o 20:14 #100796Napisałam, że lepiej samolotem a jak na ironię na sylwestra jade włażnie autokarem :/ Ale to z mojej winy, bo nie zarezerwowałam wczeżniej biletu, a potem cena urosła i się już nie opłacało :/
@duffy wrote:
line4you.pl to nie są linie. Jest to ogólnie portal, który działa jak wyszukiwarka połączen lotniczych i pozwala na rezerwacje i zakup bilet na wybraną linię lotniczą 🙂 to tak dla żcisłożci 😉
Czy na tej stronie można porównywać ceny rożnych linii? Bo z tego co piszesz rozumiem, że są tam oferty różnych linii, czy nie?
30 grudnia 2007 o 13:08 #100797ja kiedys jezdzilam autokarem bo bilety na samolot byly baaaaardzo drogie, w lipcu lecielismy samolotem bilet w jedna strone ze wszystkimi oplatami kosztowal 35e a teraz mamy autko chociaz wolalabym latac samolotem
macie stronke http://www.wizzair.com6 stycznia 2008 o 00:56 #100798No włażnie Rusałka 🙂 najlepsze są te tanie linie lotnicze, bo i tak masz samolot centralnie do Londynu i sam lot jest krótki, tak że nawet takie rzeczy jak brak przekąsek nie robią różnicy na tak krótkich dystansach.
Poza wizzair to była jeszcze jedna dobra firma tego typu, bodajże eurolot… Po c*****ę tłuc się autobusem… z tyle trwająca jazdą i nikotynizmem to można zeżwirować 😉
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.