- AutorOdp.
- 6 stycznia 2008 at 09:34
[usunięto_link] wrote:
No włażnie Rusałka 🙂 najlepsze są te tanie linie lotnicze, bo i tak masz samolot centralnie do Londynu i sam lot jest krótki, tak że nawet takie rzeczy jak brak przekąsek nie robią różnicy na tak krótkich dystansach.
Poza wizzair to była jeszcze jedna dobra firma tego typu, bodajże eurolot… Po c*****ę tłuc się autobusem… z tyle trwająca jazdą i nikotynizmem to można zeżwirować 😉
Wizz air ma przekaski, ale trzeba je kupic 😉 nie sa wliczone w cene biletu 😉
1 kwietnia 2008 at 12:35ja kursując między Polską a Anglia zdecydowanie wybieram Samolot.
dwie godziny i już na miejscu.
niedawno wracałam jednak autobusem, jako że samoloty były zajęte.
25 godzin drogi, dwa filmy, niewygodne siedzenia.
nigdy więcej !
a bilety zawsze przez internet zamawiam i odbieram dzień wczeżniej. 😀2 kwietnia 2008 at 08:11Wild_Angel, widzisz masz porównanie co jest lepsze. Ja to wiem, ze zawsze wybrałabym samolot, bo kocham latać. Sądzę, ze w innym wcieleniu byłam pilotką. A tak przy jazdach samochodem i busami, autobusami to męcze się łatwo i po takiej nawet krótkiej jeździe robie się żpiaca, zmęczona. nie lubię tego rodzaju transportu. Więc poradze wybrać SAMOLOT 🙂
10 kwietnia 2008 at 21:23Zdecydowanie samolot, szybko i wygodnie!
11 kwietnia 2008 at 13:36Mieszkam w Anglii i staram sie być często w Polsce, (4 razy w roku albo i więcej) zdecydowanie wybieram samolot. Czasami jedziemy samochodem jak potrzebujemy przewieź więcej bagażu. Samolot 2 godzinki i jestem na miejscu , samochód 20 godzin a o autobusie nigdy nie myżlę i nie mam zamiaru.
11 kwietnia 2008 at 13:39[usunięto_link] wrote:
Wizz air ma przekaski, ale trzeba je kupic 😉 nie sa wliczone w cene biletu 😉
British Airways i Air Berlin mają wliczone przekąski i napój w cenie. Ceny biletów też nie są duże.
13 kwietnia 2008 at 09:48Leciałam już samolotem, jechałam autokarem i samochodem. Zdecydowanie wybieram samolot, bo podczas wakacji trzeba wypoczywać a nie katować się kilkugodzinną jazdą autokarem, chociaż do samochodu nic nie mam, bo można się zatrzymać jak się ma ochotę i samemu trasę wybrać (może coż pozwiedzać po drodze).
13 kwietnia 2008 at 11:32[usunięto_link] wrote:
… chociaż do samochodu nic nie mam, bo można się zatrzymać jak się ma ochotę i samemu trasę wybrać (może coż pozwiedzać po drodze).
Można można, szczególnie jak się jedzie autostradą-przepiękne widoki 🙂
Napewno wygodniejszy jest samochód od autokaru. Jednak jestem za samolotem.
- AutorOdp.