• Autor
    Odp.
  • Tytus
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Nie wiem, jak długo działa hyde park—ale w opisie jest byk ort. I nikt nie zauważył, że się pisze POKŁÓCIĆ???? 😳

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hehe 😀 a no jest błąd.. 😛 pewnie poprawią.. 🙂

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Tu jest duzo takich bledow w postach 🙂 Sama pewnie je robie nie rzadko 😛

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

a wiesz, że tam nie zauważyłam, a tu weszłam głównie poto aby cie ochrzanić za byka w temacie 😀

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Hyhy…. No ja też nie zauważyłam tego błędu na stronie głownej, a zwykle rażą mnie błędy ortograficzne 😀

Kajzerka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Wypowiem się na ten temat. Sama nie jestem zbyt dobra w te klocki 😆 Błędów robie sporo… Ale staram się nad tym pracować, jeżli się da. No np. czytanie książek moim zdaniem troche daje. Moj kolega natomiast uwaza robienie błedów ortograficznych za brak patriotyzmu, bo to przecież czężć naszej kultury… języka… Co o tym myżlicie?

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Ja z tego co pamiętam nigdy nie robiłam błędów ortograficznych i nie miałam z nimi problemów. Teraz gdy rzadko używam języka polskiego pisanego zauważyłam że robie ich sporo. Czasami nawet zastanawiam się długo czy piszę się np. „ó” czy „u”.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja nie zauwazam błędów ortograficznych.Sama robie ich wiele,za co przepraszam 😀 ale mam taka przypadłosc i nic nie da się z tym zrobić.Niby zawsze mam pod ręką słownik ortograficzny,ale wiecie jak to jets-nie zawsze chce się do niego zaglądać 😀

beehive
    Member
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Ja jestem jeszcze bardziej leniwa, jak mam wątpliwożci, to wpisuję obie formy w googlach i sprawdzam, za którym razem zwraca więcej wyników (;

A staram się błędów nie popełniać, bo zawsze mi wpajano, że to żwiadczy o braku szacunku do odbiorcy. Odkąd pamiętam, każdy facet, nawet najbardziej czuły i romantyczny nie miał u mnie szans, jak zaczynał wysyłać smsy z błędami, albo pisać z błędami na gg. Brr!

Wracając do tematu — może ktoż coż z tym zrobi w końcu? ;>

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Ja jestem jeszcze bardziej leniwa, jak mam wątpliwożci, to wpisuję obie formy w googlach i sprawdzam, za którym razem zwraca więcej wyników (;

polecam Mozillę 🙂 sprawdza błędy podczas pisania 😛

beehive
    Member
    • Odp.: 257
    • Zapaleniec

Oooo nigdy w życiu, kocham moją Operę prawie tak, jak własnego chłopa.

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Oooo nigdy w życiu, kocham moją Operę prawie tak, jak własnego chłopa.

hehe chyba że tak 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pokłucić????"

Przewiń na górę