- AutorOdp.
- 18 września 2007 at 10:24
Nie wiem, jak długo działa hyde park—ale w opisie jest byk ort. I nikt nie zauważył, że się pisze POKŁÓCIĆ???? 😳
18 września 2007 at 10:31hehe 😀 a no jest błąd.. 😛 pewnie poprawią.. 🙂
19 września 2007 at 10:37Tu jest duzo takich bledow w postach 🙂 Sama pewnie je robie nie rzadko 😛
26 września 2007 at 13:51a wiesz, że tam nie zauważyłam, a tu weszłam głównie poto aby cie ochrzanić za byka w temacie 😀
26 września 2007 at 14:46Hyhy…. No ja też nie zauważyłam tego błędu na stronie głownej, a zwykle rażą mnie błędy ortograficzne 😀
26 września 2007 at 15:05Wypowiem się na ten temat. Sama nie jestem zbyt dobra w te klocki 😆 Błędów robie sporo… Ale staram się nad tym pracować, jeżli się da. No np. czytanie książek moim zdaniem troche daje. Moj kolega natomiast uwaza robienie błedów ortograficznych za brak patriotyzmu, bo to przecież czężć naszej kultury… języka… Co o tym myżlicie?
26 września 2007 at 18:58Ja z tego co pamiętam nigdy nie robiłam błędów ortograficznych i nie miałam z nimi problemów. Teraz gdy rzadko używam języka polskiego pisanego zauważyłam że robie ich sporo. Czasami nawet zastanawiam się długo czy piszę się np. „ó” czy „u”.
27 września 2007 at 09:44A ja nie zauwazam błędów ortograficznych.Sama robie ich wiele,za co przepraszam 😀 ale mam taka przypadłosc i nic nie da się z tym zrobić.Niby zawsze mam pod ręką słownik ortograficzny,ale wiecie jak to jets-nie zawsze chce się do niego zaglądać 😀
27 września 2007 at 12:48Ja jestem jeszcze bardziej leniwa, jak mam wątpliwożci, to wpisuję obie formy w googlach i sprawdzam, za którym razem zwraca więcej wyników (;
A staram się błędów nie popełniać, bo zawsze mi wpajano, że to żwiadczy o braku szacunku do odbiorcy. Odkąd pamiętam, każdy facet, nawet najbardziej czuły i romantyczny nie miał u mnie szans, jak zaczynał wysyłać smsy z błędami, albo pisać z błędami na gg. Brr!
Wracając do tematu — może ktoż coż z tym zrobi w końcu? ;>
27 września 2007 at 13:05[usunięto_link] wrote:
Ja jestem jeszcze bardziej leniwa, jak mam wątpliwożci, to wpisuję obie formy w googlach i sprawdzam, za którym razem zwraca więcej wyników (;
polecam Mozillę 🙂 sprawdza błędy podczas pisania 😛
27 września 2007 at 13:09Oooo nigdy w życiu, kocham moją Operę prawie tak, jak własnego chłopa.
27 września 2007 at 13:17[usunięto_link] wrote:
Oooo nigdy w życiu, kocham moją Operę prawie tak, jak własnego chłopa.
hehe chyba że tak 😛
- AutorOdp.