- AutorOdp.
- 20 grudnia 2009 at 19:57
to ja wrzucę linka do strony, na której można znaleźć recenzje sprzętu elektronicznego: [usunięto_link][/url]
28 grudnia 2009 at 12:43ja polecam takie strony między innymi:
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]31 grudnia 2009 at 15:44ostatnia bardzo przydatna, dzięki 🙂
3 stycznia 2010 at 22:09ja ostatnio przez przypadek znalazłam stronę z recenzjami gier zwanych casual – po tym jak bardzo wciągnęła mnie gierka Skarby Montezumy szukałam jakiegoż źródła informacji no i znalazłam. naprawdę niezła rozrywka z tych gierek 🙂
[usunięto_link]
19 lutego 2010 at 15:48[usunięto_link]
konkurs z samochodami do wygrania i terminarz do pobrania w multimediach 🙂21 lutego 2010 at 11:12a ja polecę swoją stronkę dla wszystkich, które lubią przed zakupem sprzętu elektronicznego przeczytać jego recenzję: [usunięto_link]
8 marca 2010 at 08:57@panirewolucja wrote:
a ja polecam moje nowe cenne odkrycie-stronę, gdzie można znaleźć zebrane w jedno miejsce rabaty, promocje i gratisy na przeróżne artykuły (od kosmetyków po sprzęt narciarski) 😉 [usunięto_link] przydatne;)
Do mnie też dotarła ta strona. I faktycznie jest to, taka baza wszystkich rabatów, promocji, zniżek z wszystkich branż w jednym miejscu. Warte polecenia, bo przynajmniej nie trzeba szukać po necie:)
9 marca 2010 at 10:59Jak ktoż lubi sobie poczytać o spiskach i przepowiedniach oraz innych dziwac to polecam [usunięto_link]
10 marca 2010 at 15:09[usunięto_link] wrote:
@panirewolucja wrote:
a ja polecam moje nowe cenne odkrycie-stronę, gdzie można znaleźć zebrane w jedno miejsce rabaty, promocje i gratisy na przeróżne artykuły (od kosmetyków po sprzęt narciarski) 😉 [usunięto_link] przydatne;)
Do mnie też dotarła ta strona. I faktycznie jest to, taka baza wszystkich rabatów, promocji, zniżek z wszystkich branż w jednym miejscu. Warte polecenia, bo przynajmniej nie trzeba szukać po necie:)
do mnie dotarła teraz dzięki Wam 🙂
30 marca 2010 at 08:55[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
@panirewolucja wrote:
do mnie dotarła teraz dzięki Wam 🙂
Nie ma to jak przechodzenie informacji z ust do ust:)
9 kwietnia 2010 at 12:09Ja polecam [usunięto_link] fajna stronka, można coż wygrać (wiem bo mi się udało!) 🙂 całkowicie za darmo, prosto i przyjemnie 😛
Jeżli ktoż się skusi to podaję link 🙂
[usunięto_link]4 maja 2010 at 08:42Ja również polecę kilka stron:
[usunięto_link] – dla poprawy humoru
[usunięto_link] – znajdziecie tam ciekawe, orginalne ciuchy
[usunięto_link] – promocje książek
[usunięto_link] – promocje na laptopy
[usunięto_link] – promocje na ciekawe meble
[usunięto_link] – fajne rzeczy dla dzieci 🙂
10 czerwca 2010 at 08:06Ja polecam stronki
➡ [usunięto_link] portal dla kobiet inny niż wszystkie
➡ [usunięto_link] dla tych którzy lubią kociaki, żmieszne zdjęcia z podpisami
➡ [usunięto_link] zbiór filmów on-line16 czerwca 2010 at 12:08polecam casting, może ktoż skorzysta i uda sięwygrać 😉
[usunięto_link]9 listopada 2010 at 10:16[usunięto_link]
świetny porta o wszystkim co związane z ebookami, literaturą i czytnikami oczywiżcie - AutorOdp.
The topic ‘poleć fajną stronkę internetową’ is closed to new replies.