- AutorOdp.
- 22 września 2005 at 17:51
[usunięto_link] wrote:
No tak i nikogo juz nie ma 👿
Ja tam wolę coż na ostro, a z tematu ciasteczek to najlepiej jakis przekładaniec……… w milym przystepnym otoczeniu
😈Kostucha juz ja znam te twoje miłe otoczenia, nie jednemu poszły w pięty 😛
22 września 2005 at 20:54[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
w całożci zjadam pijac kawe a smakiem ciasteczka delektuje sie i zlizuje będąc we dwoje 😉
a ja nie rozumiem – proszę o szczegóły ❓ 😈
Dobrywieczór robaczki 😀
👿 jak to nie rozumiesz… no przykro mi ale tłumaczyła wiecej nie bede, zapytaj kobiety jak delektuje sie we dwoje 😉
23 września 2005 at 07:46[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
w całożci zjadam pijac kawe a smakiem ciasteczka delektuje sie i zlizuje będąc we dwoje 😉
a ja nie rozumiem – proszę o szczegóły ❓ 😈
Dobrywieczór robaczki 😀
👿 jak to nie rozumiesz… no przykro mi ale tłumaczyła wiecej nie bede, zapytaj kobiety jak delektuje sie we dwoje 😉
😈 a ja już miałem nadzieję że rozwiniesz ten temat 😳
23 września 2005 at 10:05Widziałeż film American Pie – wesele ???? tak chłopak cały wysmarował sie kremem i czekolada gdy przyszła do niego laska, juz wyobrazam sobie jaka byłaby zabawa a ja lubie czekolade 😉
23 września 2005 at 10:07[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Widziałeż film American Pie – wesele ???? tak chłopak cały wysmarował sie kremem i czekolada gdy przyszła do niego laska, juz wyobrazam sobie jaka byłaby zabawa a ja lubie czekolade 😉
Tak jasne że tak i pamiętam również (tylko nie wiem czy w tej czężci ale chyba tak) baraszkował z babcią w szafie hihihihi
23 września 2005 at 10:24to juz wiesz po co on sie wysmarował 😳 i to jest włąsnie delektowanie sie we dwoje. ufff dotarło? 😉 hihi wiem ze doskonale to rozumiałes ale czasem fajnie jest kogos za jezyk pociagnac na zwierzenia 😉
23 września 2005 at 10:34[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
to juz wiesz po co on sie wysmarował 😳 i to jest włąsnie delektowanie sie we dwoje. ufff dotarło? 😉 hihi wiem ze doskonale to rozumiałes ale czasem fajnie jest kogos za jezyk pociagnac na zwierzenia 😉
ciągnij ciągnij może coż wyciągniesz
23 września 2005 at 19:04taaaa co najwyzej jezyk zrobi ci się metrowy 😉
może ktoż na tym skorzysta23 września 2005 at 21:58Pytanie…….KTO?
24 września 2005 at 10:38Witam Figusiu w ten ciepły dzien 😀
to juz południe
dzisiaj troszkę pospałam sobie 😉
a teraz czas na spacer z pieskiem24 września 2005 at 10:56No tak:)))
A ja juz jestem po 2 spotkaniach dzis:)))
Teraz wyłączam się i oddaje rodzince;)
Przyjemnosci na dzis
F24 września 2005 at 11:46No i zostałam sama 🙁 jakubek sie bawi , Figa zniknęła a Kosteczka chyba z rannej zmiany…..
jessssu smutno mi 🙁24 września 2005 at 21:32😥 sobotni wieczór i ja naprawde zostałam sama 😥
jestem chora mam katar i kaszel i to coraz gorszy od wczoraj.
Chyba w poniedziałek do lekarza pojde 😥25 września 2005 at 10:31Ja włażnie kończę tygodniowy maraton przeziębieniowy:) Ale zato też zostałam sama, bo mój mężczyznapojechał do domu i będzie dopiero jutro wieczorem. Nie martw się nie jesteż jedyną kobietą która sama spędza wieczór i to sobotni, a nawet niedzielny
25 września 2005 at 10:46witaj słoneczko 😀 lepiej mi jak wiem że nie tylko ja sama
Ale choroba postepuje. Leże w łóżeczku dzisiaj, zajżałam na chwilke i miło że się odezwałaż. Postaram się być wieczorkiem.
tequila miłego popołudnia 😀 pa
- AutorOdp.