- AutorOdp.
- 22 stycznia 2009 at 09:46
Jestem osobą szcupłą, ale też mam niestety problemy z cellulitem na dodatek moje uda szpecą drobne krostki ;/. Wiecie jakie ćwiczenia mogłabym wykonywać by zlikwidować ten cellulit i przy okazji te krostki. Używam oczywiżcie różnych peelingów, rękawic i szczotek do peelingu ale efektów nie widać żadnych.
22 stycznia 2009 at 17:32Wiesz, ja też mam problem z pomaranczowa skorka.. aktualnie zaczely mi sie robic malenkie niedoskonalosci pod pupa;/.. wiec kupilam sobie krem z ziaji do zwalczania tego cellulitu. Oczywiscie wazne sa cwiczenia, np. na stepperze , a jesli nie masz to mozesz tak 10minut dziennie chodzic sobie w miejscu :> tak jakbys byla na stepperze:> . pozniej jakies nozyce, przysiady :). Jeżli masz troszke czasu to pobiegac, oczywiscie zrezygnowac ze slodyczy,fast foodow . Duzo owocow :). rozne masaze. Wydaje mi sie ze bedzie ok:)
23 stycznia 2009 at 12:38Może powinnyżcie zacząć chodzić na aqua aerobik i zacząć ćwiczyć, poszukam jakiż ćwiczonek na pożladki i uda i Wam coż podeżlę!
24 stycznia 2009 at 14:08U mnie w walce z cellulitem pomogl Anti cellulite – są to tabletki, taki suplement diety, dostępny w aptece 😉
Stosowałam latem, bo miałam naprawdę straszny cellulit (razem z kremikiem Eveline) i efekt był, teraz zimą się zaniedbałam, a cellulit póki co jeszcze nie powstaje… 🙂24 stycznia 2009 at 20:47A co to za tabletki? I ile kosztują? Brałam LipoControla i nic nie pomógł:(
27 stycznia 2009 at 14:05wlasnie ja tez chcialabym sie dowiedziec ile kosztuja i jak mozna je dostac?
30 stycznia 2009 at 13:16Bardzo ciekawe nigdy nie myżlałam o tabletkach żeby pozbyc sie cellulitu 🙂
30 stycznia 2009 at 20:27A czemu nie?! Skoro herbatki mogą pomóc to czemu nie tabletki?! tak samo jak i dieta działaja od żrodka! Więc kremy swoją drogą a walka od żrodka swoją! Ja próbowałam LipoControll ale nie pomógł… Inneov Cellulit jest podobno dobry iCellusane czy jakos tak… No najtańsze to one nie są więc warto poznać opinie innych…
4 lutego 2009 at 12:18Postaram sie poszukac jakis informacji o tych tabletkach, zaintrygował mnie ten temat 🙂 Zwłaszcza że wpadła mi w oko reklama w aptece obok której rano przechodzę, nigdy nie zwróciłam uwagi 🙂
8 lutego 2009 at 14:38Też nie myżlałam, że tabletki pomogą pozbyć się cellulitu, kupiłam je przypadkiem, poszłam do apteki raczej po jakiż krem na ten problem, pani w aptece powiedziała, ze są bardzo skuteczne, to spróbowałam 🙂
U mnie w aptece kosztują chyba koło 30zł (60 kapsułek)12 lutego 2009 at 10:18A poczytałam troche i nie wiem czy chcę Inneov czy wolę Cellasene, bo chociaż drożej ale podobno po dwóch miesiącach ma się z głowy na dłuuugo 🙂 co sądzicie? Elle a jakie Ty tabletki kupiłas? 🙂
21 kwietnia 2009 at 08:02Zaczęłam brać Cellasene, więc w ten sposób powinnam wygrać ze skórką, aczkolwiek nadal żal mi gorących kąpieli, z których lepiej zrezygnować ;/
21 kwietnia 2009 at 14:25to widzę że nie tylko ja lubie gorące kąpiele:D
24 kwietnia 2013 at 06:58Ja tez uwielbiam gorące kąpiele!
6 listopada 2013 at 16:38a kto nie lubi, one potrafią odprężyć, no ale jak widać maja skutki uboczne w postaci cellulitu, ale dobrze, że są też sposoby na to, żeby się go pozbyć. ja na przykład postawiłam na serię zabiegów w Good Time day spa, mówię wam dziewczyny efekty super,
- AutorOdp.