pomarańczowa skórka

• Autor
    Odp.
  • nataleczkafr
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Jestem osobą szcupłą, ale też mam niestety problemy z cellulitem na dodatek moje uda szpecą drobne krostki ;/. Wiecie jakie ćwiczenia mogłabym wykonywać by zlikwidować ten cellulit i przy okazji te krostki. Używam oczywiżcie różnych peelingów, rękawic i szczotek do peelingu ale efektów nie widać żadnych.

gusiaczeq89
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Wiesz, ja też mam problem z pomaranczowa skorka.. aktualnie zaczely mi sie robic malenkie niedoskonalosci pod pupa;/.. wiec kupilam sobie krem z ziaji do zwalczania tego cellulitu. Oczywiscie wazne sa cwiczenia, np. na stepperze , a jesli nie masz to mozesz tak 10minut dziennie chodzic sobie w miejscu :> tak jakbys byla na stepperze:> . pozniej jakies nozyce, przysiady :). Jeżli masz troszke czasu to pobiegac, oczywiscie zrezygnowac ze slodyczy,fast foodow . Duzo owocow :). rozne masaze. Wydaje mi sie ze bedzie ok:)

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Może powinnyżcie zacząć chodzić na aqua aerobik i zacząć ćwiczyć, poszukam jakiż ćwiczonek na pożladki i uda i Wam coż podeżlę!

elle
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 38
    • Bywalec

U mnie w walce z cellulitem pomogl Anti cellulite – są to tabletki, taki suplement diety, dostępny w aptece 😉
    Stosowałam latem, bo miałam naprawdę straszny cellulit (razem z kremikiem Eveline) i efekt był, teraz zimą się zaniedbałam, a cellulit póki co jeszcze nie powstaje… 🙂

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

A co to za tabletki? I ile kosztują? Brałam LipoControla i nic nie pomógł:(

magdalarine329
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

wlasnie ja tez chcialabym sie dowiedziec ile kosztuja i jak mozna je dostac?

Ruda13
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Bardzo ciekawe nigdy nie myżlałam o tabletkach żeby pozbyc sie cellulitu 🙂

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

A czemu nie?! Skoro herbatki mogą pomóc to czemu nie tabletki?! tak samo jak i dieta działaja od żrodka! Więc kremy swoją drogą a walka od żrodka swoją! Ja próbowałam LipoControll ale nie pomógł… Inneov Cellulit jest podobno dobry iCellusane czy jakos tak… No najtańsze to one nie są więc warto poznać opinie innych…

Ruda13
    Member
    • Bywalec

Postaram sie poszukac jakis informacji o tych tabletkach, zaintrygował mnie ten temat 🙂 Zwłaszcza że wpadła mi w oko reklama w aptece obok której rano przechodzę, nigdy nie zwróciłam uwagi 🙂

elle
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Też nie myżlałam, że tabletki pomogą pozbyć się cellulitu, kupiłam je przypadkiem, poszłam do apteki raczej po jakiż krem na ten problem, pani w aptece powiedziała, ze są bardzo skuteczne, to spróbowałam 🙂
    U mnie w aptece kosztują chyba koło 30zł (60 kapsułek)

Ruda13
    Member
    • Bywalec

A poczytałam troche i nie wiem czy chcę Inneov czy wolę Cellasene, bo chociaż drożej ale podobno po dwóch miesiącach ma się z głowy na dłuuugo 🙂 co sądzicie? Elle a jakie Ty tabletki kupiłas? 🙂

Ruda13
    Member
    • Bywalec

Zaczęłam brać Cellasene, więc w ten sposób powinnam wygrać ze skórką, aczkolwiek nadal żal mi gorących kąpieli, z których lepiej zrezygnować ;/

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

to widzę że nie tylko ja lubie gorące kąpiele:D

Kiniola781
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja tez uwielbiam gorące kąpiele!

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

a kto nie lubi, one potrafią odprężyć, no ale jak widać maja skutki uboczne w postaci cellulitu, ale dobrze, że są też sposoby na to, żeby się go pozbyć. ja na przykład postawiłam na serię zabiegów w Good Time day spa, mówię wam dziewczyny efekty super,

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pomarańczowa skórka"

Przewiń na górę