• Autor
    Odp.
  • bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

Tak sie ostatnio zastanawiam, niedługo żwieta a wokół jest mnóstwo dzieci które potrzebują pomocy, bo są samotne, bo rodzice nie maja pieniędzy na nowe ubrania, nie mówiąc o zabawkach. jak można pomóc takim dzieciom, ale z perspektywy takie normalnego, przeciętnego człowieka…tzn np myżlałam, żeby kupić trochę farb, kredek itp dla dzieciaków które żwięta spędzą w szpitalu, tylko czy organizować to na własną rękę? czy może zgłosić się do jakiejż fundacji/organizacji??

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

bera rozumiem, że w Twojej Fundacji Spełnionych Marzeń, o której pisałaż, ze jesteż wolontariuszką też potrzebujecie takich rzeczy? Napisz po prostu, co jest potrzebne, może ktoż przeczyta, przyniesie na oddział? Ja zgłaszam swoją pomoc:)

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

hmmm w sumie racja na pewno się przydadzą jakież farby, kredki itp. Ale masz racje – mam w „swoim ogródku” taka możliwożć a nie wykorzystuje jej:)

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

a można coż dzieciakom na oddział przynieżć, podopiecznym Fundacji Spełnionych Marzeń, czy tylko kasę można?

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

bardzo bym prosiła o odpowiedź…

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

tzn raczej jest tak, że trzeba podejżć do biura i dogadać się co to ma być i w jaki sposób ma być przekazane, bo „tak o” na oddział” nie wpuszczają:)

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

no tak, nie pomyżlałam o tym. Gdzie znajduje się biuro fundacji spełnionych marzeń?

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

Zdecydowałam, ze pomogę fundacji spełnionych marzeń w prostszy sposób, przekazałam im 1% podatku:)

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

Jak ktoż jeszcze się nie rozliczył, to mogę podac numer krs fundacji spełnionych marzeń, bo sama znalazłam na stronie 0000128832 Pozdrawiam:)

nejtan
    Member
    • Zapaleniec

Ja równiez wsparłam fundację spełnionych marzeń 1%, dziękuję za podpowiedź tu na forum dziewczyny:) Bo wstyd się przyznać, ale wczeżniej nie oddawałam 1% ://

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pomoc dzieciom"

Przewiń na górę