- AutorOdp.
- 24 grudnia 2009 at 16:08
Jak niby mamy Ci pomóc? Ciepłym słowem ?
Może wybierz się do dietetyka, który dobierze dietę dla Ciebie.24 grudnia 2009 at 20:17@lalala wrote:
Mam 17 lat, ważę 67 kg i mam 166 cm wzrostu. Moja waga to mój wielki problem. Największy to brzuch. Mam bardzo słabą wolę, ale chciałabym schudnąc przede wszystkim z brzucha. Pomóżcie
164 cm , 70 kg, wystający brzuch i KOCHAJĄCY FACET, czego mi więcej potrzeba ?:)
24 grudnia 2009 at 20:35[usunięto_link] wrote:
164 cm , 70 kg, wystający brzuch i KOCHAJĄCY FACET, czego mi więcej potrzeba ?:)
I tak trzymaj 🙂
A co do autorki – skoro chcesz schudnac to rusz dupsko. nie ma innego sposobu. Biadolenie i uzalanie sie na forum ci nie pomoze. Zamiast siedziec na d**** i pisac ze ma sie duzy brzuch, to na podloge i brzuszki.
26 grudnia 2009 at 11:13Brzuszki wcale nie spalają tłuszczu z brzucha-to utarty stereotyp,który nie ma nic wspólnego z rzeczywistożcią. Brzuszki to ćwiczenia siłowe-rzeźbiące mięsnie a po c*****ę komu miężnie na brzuchu zakryte tłuszczem?! Żeby spalić tłuszcz trzeba podjąć wysiłke aerobowy (bieganie,jazda na rowerku,pływanie itd-wszystkie te ćwiczenia które sa wydolnożciowe i polegają na dłuższym robienie tego samego czyli włażnie np bieganie) Złą wiadomożcia jest to,że nie wybieramy sobie skąd chudniemy tylko najpierw leci nam górna połowa ciała,potem z brzucha i bioder,najgorzej z udami. Tylko tak można schudnąć.
Ale prawda taka jak pisały dziewczyny wyżej-zamiast się użalać na forum obcym osobom to trzeba ruszyć dupsko i coż zacząc ze sobą robić. Zacznij uprawiać sport (i wolne chodzenie spacerkiem to nie sport! Trzeba się porządnie zmęczyć,spocić…),zastanów się nad tym co jesz i zmień nawyki żywieniow ena lepsze. Poza tym na forum w dziale ODCHUDZANIE I DIETA (bo wcale nie tak znowu trudno się domyżlić że to włażciwy dział na taki temat) jest mnóstwo tematów o odchudzaniu itd-wystarczy tam zajrzeć bo ciągle piszemy Wam to samo w kółko.
14 stycznia 2010 at 15:33Może narazie nie próbuj przechodzić na dietę tylko zacznij się ruszać. Codziennie rano możesz biegać, nawet mimo mroźnej pogody widuję u mnie w parku biegającyh rano ludzi. Możesz zapisać się na siłownię, basen, aerobik, fitness. Cokolwiek co dostarczy Twojemu organizmowi ruchu! Zobaczysz, że na pewno przyniesie to efekty. Jeżli nie wystarczające to wtedy dopiero pomyżl o jakiejż diecie
23 stycznia 2010 at 12:14Dieta i silna wola to podstawa. Wydaje mi się,że teraz w zime możesz np chodzic na siłownię i spokojnie zrzucisz parę kilo.
Oprócz tego w internecie możan znaleźć kilak gotowych jadłospisów,poszukaj troszke i znajdziesz dietę która będzie Ci odpowiadać. - AutorOdp.