- AutorOdp.
- 8 sierpnia 2007 at 19:08
Czesc. Chce Was zapytac. jak Wy sobie radzicie, z plotkami na wasz temat? Ja teraz ide do nowej szkoly, i w wakacje w sierpniu, dali tacy dwaj plote ze jestem z kims przez neta. Tak nie jest. Co mam zrobic, zeby nic nie mowili… Bardzo mi z tmy ciezko.
8 sierpnia 2007 at 19:25Poptostu postaraj się to obrócić w żart.. Jak zauważą że Cię to w ogóle nie denerwuje to napewno przestaną tak mówić bo żadnej satysfakcji nie będą z tego mieli 🙂
3maj się dzielnie i nie daj się!
15 sierpnia 2007 at 20:15też uważam że powinnaż to obrócić w żart.
jak będą poruszać ten temat to zamiast się wypierać, sama dopowiadaj coż żmiesznego do tego co oni mówią.
jak zobączą ze ciebie ich zachowanie nie denerwuje, a bawi to na pewno zaprzestaną 🙂
3 października 2007 at 09:27a ja uważam iż nie powinnaż w ogóle reagować w tej kwestii, miej to w głębokim poważaniu, a jeżli ktoż w tej kwestii będzie cię dopytałam lub coż w tym stylu, po prostu powiedz mu 'odwal się’ zajmij się swoim podwórkiem, a jeżli chcesz wiedzieć coż więcej to wyjmij spod stołu swoją magiczną, szklaną kulę i sam sobie odpowiedź:D
3 października 2007 at 17:21JA bym nawet nie słuchała tych głupot.
3 października 2007 at 17:39a niech ludzie mówią.. żmiej sie z tego… i jak ktoż cię zapyta o to, to zapytaj czy wiedza ze uprawiałaż np seks przez neta a jak nie.. to sie użmiechnij i powiedz to macie złego informatora 🙂
4 października 2007 at 07:31Dokladnie zgadzam sie z tym co pisza dziewczyny ,czyli obroc to w zart. OLEWKA totalna na takich ludzi,teksty,ploty itp. Jak bedziesz olewac takie cos wtedy zniszczysz takich ludzi i przestana Ci dokuczac 🙂
Ja np do dzis mam tak,ze laski niektore mi zazdroszcza szczuplej sylwetki i kiedys w podst. bylam szara myszka i jak gadali „chuda! Szkieletor” to bralam to do siebie ,chcoiaz keidys bylam chuda to fakt a teraz jestem szczupla i waze odpowiednio na swoj wzrost i dzisiaj mi to wisi kto co gada i smeieje sie z tego,olewam i tyle.Wtedy zazdrosne laski to wkurza 😆
Takze dziewczyno takimi bzdurami sie nie denerwuj. Ja zawsze unikalam obgadywan,plotek itp. Bo mnie to nie abwilo typu „zobacz jak ta wyglada” Kazdy jest inny i ceni sie dana osobe po charakterze i tyle.Takie jest moje zdanie. ZLEW NA PIERDOLY!!! Olej to i glowa do gory!!! 🙂Trzymaj sie! 🙂 😉
29 grudnia 2007 at 14:23ah te ploty 🙂
29 grudnia 2007 at 17:18Uderz ich grabkami z piaskownicy 🙂
Ale tak serio to mialam na mysli to ze sa bardzo „ci dwaj” dziecinni i nawet nie powinnas na to reagowac na takie debilstwo 🙂
- AutorOdp.