- AutorOdp.
- 3 października 2007 at 21:20
witam 8 miesiecy temu skonczylam brac tabletki antykoncepcyjne po ktorych przytylam 10 kg przeszlam na diete chodzilam na silownie i nadal nic blagam napiszcie mi jak mam sobie z tym poradzic!!??
3 października 2007 at 21:22Zalezy jaką dietę i jak ćwiczyłaż. Napisz coż więcej.
3 października 2007 at 21:26bylam na tej diecie na ktorej nie je sie chleba maki ryzu makaronu itd a co do cwiczen to moj trener ustalil mi program 2 lub 3 razy w tyg po 2 godziny
24 października 2007 at 18:40czyli masz diete low carbo z ograniczeniem weglowodanow ….. hmm nie wiem jakie bloki mogly zrobic te tabletki bo nie siedze w takim czyms ale wiem ze tarczyca ma duzo wspulnego z trawieniem itp i chormon tarczycy sa odzywki co zwiekszaja produkcjie tego chormonu i to naturalnie wiec mozesz sprubowac …
26 października 2007 at 18:47Miałam podobny problem. Ale z czasem przestałam, zwalać na hormony i zaczęłam przyglądać się temu co jem. bp pizza, coca-cola, piwo, kebaby figurki mi nie zwrócą. Od kilku dni pracuję i już schudłam co widać po spodniach które teraz na mnie wiszą jak worek ziemniaków
27 października 2007 at 08:39to nie tluszcz tak tuczy tylko weglowodany a najbardziej z cukru buraczanego gdzie np on jest : cola cistka batoniki itp tego nie trawi organizm … z burakow cukier sie odklada 😛
28 października 2007 at 19:10Ja tez mam ten problem. Chodze na siłownie dwa razy w tyg, i przeszłam na diete southbeach (chyba cos takiego). Sa efekty! Dodam ze ta dieta jest swietna bo w zasadzie nie ogranicza sie do zcislych regul to tak to nie itp.
To cała filozofia, jak sie odzywiac i jak postepowac by byc zdrowym i dobrze czuc sie we własnym ciele 🙂
a tak na marginesie to nie bez znaczenia na pozniejsze wahania wagi jest prawidlowe dobranie tabl. do czego lekarze dosc czesto sie nie przykładaja… - AutorOdp.