POMOCY!!!!!!! JAK SCHUDNAC PO HORMONACH

• Autor
    Odp.
  • chastetty
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

witam 8 miesiecy temu skonczylam brac tabletki antykoncepcyjne po ktorych przytylam 10 kg przeszlam na diete chodzilam na silownie i nadal nic blagam napiszcie mi jak mam sobie z tym poradzic!!??

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Zalezy jaką dietę i jak ćwiczyłaż. Napisz coż więcej.

chastetty
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

bylam na tej diecie na ktorej nie je sie chleba maki ryzu makaronu itd a co do cwiczen to moj trener ustalil mi program 2 lub 3 razy w tyg po 2 godziny

mariusz20lat
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

czyli masz diete low carbo z ograniczeniem weglowodanow ….. hmm nie wiem jakie bloki mogly zrobic te tabletki bo nie siedze w takim czyms ale wiem ze tarczyca ma duzo wspulnego z trawieniem itp i chormon tarczycy sa odzywki co zwiekszaja produkcjie tego chormonu i to naturalnie wiec mozesz sprubowac …

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Miałam podobny problem. Ale z czasem przestałam, zwalać na hormony i zaczęłam przyglądać się temu co jem. bp pizza, coca-cola, piwo, kebaby figurki mi nie zwrócą. Od kilku dni pracuję i już schudłam co widać po spodniach które teraz na mnie wiszą jak worek ziemniaków

mariusz20lat
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

to nie tluszcz tak tuczy tylko weglowodany a najbardziej z cukru buraczanego gdzie np on jest : cola cistka batoniki itp tego nie trawi organizm … z burakow cukier sie odklada 😛

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Ja tez mam ten problem. Chodze na siłownie dwa razy w tyg, i przeszłam na diete southbeach (chyba cos takiego). Sa efekty! Dodam ze ta dieta jest swietna bo w zasadzie nie ogranicza sie do zcislych regul to tak to nie itp.
    To cała filozofia, jak sie odzywiac i jak postepowac by byc zdrowym i dobrze czuc sie we własnym ciele 🙂
    a tak na marginesie to nie bez znaczenia na pozniejsze wahania wagi jest prawidlowe dobranie tabl. do czego lekarze dosc czesto sie nie przykładaja…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " POMOCY!!!!!!! JAK SCHUDNAC PO HORMONACH"

Przewiń na górę