Pomóżcie. Jak i czy wykonać pierwszy krok?

• Autor
    Odp.
  • Joanna.K
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witajcie. Mam na imię Joanna i zwracam się do Was Moje Drogie o radę. A mianowicie. Co dzień chodzę wieczorem do kożcioła. Od ok. 2 – 3 tygodni zwróciłam uwagę na pewnego mężczyznę. Bardzo często udaje mi się przyłapać go jak mi się przygląda i wychodząc z kożcioła zawsze idzie przede mną otworzyć mi drzwi. Kiedy była ze mną przyjaciółka i stała z tyłu, mówiła, że on cały czas mi się przyglądał. Co gorsza… ON JEST FANTASTYCZNY. Po prostu magiczny. A dziż spotkały się nasze spojrzenia, bardzo blisko, na jakież 10 sekund. Dużo o nim myżlę. Wczeżniej byłam z chłopakiem, który był bardzo nieżmiały i to ja musiałam zrobić ten „pierwszy krok”, a on mi dawał tylko takie „znaki”. Może w tym przypadku też mam tak postąpić? Myżlałam, o tym, żeby może zagadać do niego jakoż po mszy czy coż, ale nadal coż mnie powstrzymuje. Problem w tym, że ja mam 18 lat, a on ok. 26, 27 i boję się, że za dużo sobie wyobrażam, że kiedy powiem do niego zwykłe” dobry wieczór” to on mi nie odpowie. Proszę Was o radę, jakiż złoty żrodek. Już wczeżniej go widziałam, ale dopiero włażnie jakoż od dwóch tygodni zaczęłam na niego zwraca uwagę. jego widok zapiera mi dech w piersiach. proszę o pomoc. Wyjeżdżam na weekend, więc zobaczę go dopiero w poniedziałek. Nie wiem co robić, dlatego zwracam się do Was z prożbą o pomoc:)
    Pozdrawiam,
    Joanna.

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Normalnie ” siema, hej ,dzień dobry, wieczór…”

czarno0ka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 36
    • Bywalec

A co Ci szkodzi spróbować? Nic nie stracisz, a możesz jedynie zyskać 😉 . Powodzenia.

Joanna.K
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Biorę aktywny udział we Mszy świętej zawsze:) Nie potrzebuję motywacji do chodzenia, po prostu ostatnio zaczęłam go zauważać. Dziękuję Wam za odpowiedzi, dziż się do niego odezwę:)

AniolStroz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 38
    • Bywalec

I jak poszło?:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pomóżcie. Jak i czy wykonać pierwszy krok?"

Przewiń na górę