- AutorOdp.
- 19 marca 2009 at 16:09
Chwilowo wiosna nas olewa 🙁
Ale kąpiel, żwietna sprawa! Dobra metoda na wszystko! 😀11 grudnia 2009 at 12:53Znowu przyszła zima więc odżwieżamy temat! Udało Wam się poprzedniej zimy znaleźć sposób na optymizm? Ja to z zasady jestem niepoprawną optymistką i wiem, że zawsze będzie dobrze jeżli tylko się postaram, ale niestety i mnie dopadają nieraz jakież zimowe chandry. Wybieram się wtedy na poprawę humoru do kosmetyczki na jakież zabiegi relaksujące 🙂 Ostatnio byłam w fantastycznym Studio Kleopatra w Warszawie. Zrobiłam coż dla ducha i dla ciała 🙂 Maseczki na twarz i te sprawy. Cudownie! No i od razu wyszłam w lepszym nastroju
15 grudnia 2009 at 09:59No włażnie też chciałam odżwieżyć temat, bo jak zima, to ja zaczynam szukać wszelakich sposobów, żeby o niej zapomnieć. N****ętniej udałabym się do jakichż ciepłych krajów….hmmm, ma ktoż dobre sposoby na zimowy letarg?:/
22 grudnia 2009 at 14:20dobrze, że tylko chwilowo wiosna nas „olewa”. ja mam super sposób na to, żeby mieć żwietne samopoczucie o każdej porze roku. Jeżdżę sobie do jastrzębiej góry do hotelu Primavera. Nie tylko mogę skorzytsać z szerokiej oferty spa, ale też mogę tam poznać wielu ciekawych ludzi. uwielbiam zabieg oczyszczająco – detoksykujący. dzięki taki wypadom, żadna pora roku mi nie straszna;)
2 grudnia 2013 at 08:11gorąca czekolada, dobra książka fantasy i optymizm sam przychodzi.
3 grudnia 2013 at 16:45spinning w różnokolorwym żwietle na hali przy dobrej muzie i z fajnymi ludźmi to jest to! 🙂
5 grudnia 2013 at 21:21Hmm… nie robię nic specjalnego. Zima przyszła to i sobie pójdzie 😉 Ta myżl trzyma we mnie cały optymizm!
13 stycznia 2015 at 10:17Na zimowy optymizm? Sport, sport i jeszcze raz sport. Polecam!
Człowiek aktywny nie potrzebuje pocieszenia itp. – zima to nie jest czas na „zimowy sen”, a aktywnożć pozwala nam przeżyć ten okres tak, jak chcemy w pełni sił.11 marca 2015 at 15:48dobra, inspirująca książka 🙂 ja ostatnio trfiłam na taką pt Siła serca. Uskrzydla:)
- AutorOdp.