pomysł na prezent wykonany własnoręcznie

• Autor
    Odp.
  • fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

Czy sądzicie, że prezenty wykonane własnoręcznie to dobry pomysł?
    ja w zeszłym roku podarowałam moim koleżankom kolczyki, które sama zrobiłam i były bardzo zadowolone.
    moja koleżanka wymyżliła w tym roku zdobienie szkatułek, mebli i drobiazgów.
    czy taki prezent Wam się podoba?
    [usunięto_link]!

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja myżlę, że to taki prezent z sercem, jeżli ktoż potrafi coż pięknie wykonać.

fiona188
    Member
    • Pasjonat

dużo osób teraz robi różne rzeczy samodzielnie, mi się ta idea podoba bo jest to coż oryginalnego. takim zdobieniem sama bym się zajęła ale ciągle za mało czasu na wszystko 🙁

Zielonooka
    Member
    • Guru

Moja mama zajmuje sę decoupage’m 🙂

fiona188
    Member
    • Pasjonat

no co ty? to nieźle 🙂 ale robi małe rzeczy czy też zdobi meble? to jej hobby czy sprzedaje swoje dzieła?

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

no co ty? to nieźle 🙂 ale robi małe rzeczy czy też zdobi meble? to jej hobby czy sprzedaje swoje dzieła?

Tak naprawdę to zaczęła od małych, ale w formie hobby, teraz zmienia format na np duże skrzynie itp:)

fiona188
    Member
    • Pasjonat

to bardzo fajnie! wklej kiedyż zdjęcia! może niedługo meble zacznie robić.

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Co do pomysłów wykonanych własnorecznie to z pewnym dystansem podchodze to takich rzeczy po tym co zobaczyłam na tej stronce 😉 [usunięto_link]

fiona188
    Member
    • Pasjonat

no tak, takie prezenty to już ekstrema 🙂 myżlałam o kolczykach, czy zdobieniu 🙂 nie o kasku na piwo 🙂

Morelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Haha, mistrz:) Fajna stronka, mój kumple mógłby tam wrzucić swój prezent, bo odstał kaszlącą popielniczkę w kształcie płuc, mega obicach:) Muszę mu podesłać linka do tej strony.

ola57777
    Member
    • Zasłużony

Oj to prawda stronka bardzo fajna, trafiona w 10-tkę.Ja dostałam bardzo obciachowa bluzke i zastanawiam sie czy jej nie pokazac , ale kit na maksa.

Morelka
    Member
    • Bywalec

to sie nie krępuj, tylko pokaż żwiatu łobciacha;) Ja na twoim miejscu bym sie nie wahała:) Rób fotę i wrzucaj na tą stronę. Przynajmniej coż z tego prezentu będziesz miała:)

ola57777
    Member
    • Zasłużony

w sumie masz racje, mozna zawsze cos wygrać a nóż widelec sie uda ? chociaż ja nie mam szczescia w konkursach 😉

Morelka
    Member
    • Bywalec

jak to kiedyż przeczytałam na pewnym kapslu: kto nie ryzykuje ten nic nie ma :] więc ja bym zaryzykowała, nic nie stracisz a możesz zyskać:))
    hehe, pojawiły się kalesony jako prezent, porażka prezentowa:D

ola57777
    Member
    • Zasłużony

Chyba jednak sobie odpuszcze pokazanie mojego prezentu poniewaz przy takim – [usunięto_link]
    mój wcale nie jest obciachowy ;-(

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pomysł na prezent wykonany własnoręcznie"

Przewiń na górę