- AutorOdp.
- 3 października 2007 at 07:01
[usunięto_link] wrote:
A jakiej firmy produkty polecacie ze względu na cenę , trwałożć, jakożć, wzornictwo?? A może jakież konkretne „modele” produktów ??
Moja żona kupuje pończochy firmy Omsa i Sara Borghi. Są najtrwalsze i mają piękne koronki. Cena od 28 do 38 zł.
3 października 2007 at 08:52ja, tradycjonalistka, opowiem się jednak po stronie rajtek, gładkich, chodź nie powiem samonożki też są ok, ale wolę jednak rajteczki:)
22 listopada 2007 at 09:42W moim przypadku to zdecydowanie pończochy do paska,bardzo lubię je nosić ale czasami zakładam i samonożki i cieniutkie rajstopy a moje ulubione kolory to czarny i beżowy
[usunięto_link]
[usunięto_link]
16 grudnia 2007 at 01:57Anonymous
Inactive- Tematów: 5
- Odp.: 10
- Bywalec
Ja kocham rajstopy, ponczochy też ale zlatują mi z nóg. Musiałbym je ogolic a tego nie zrobię. Jak jest mróz to zakładam cienkie rajstopy, w grubych kalesonach jest mi niewygodnie. Ale muszę przyznac, że w 15-kach jest ciepluko. A wy jakie rajstopy wolicie jak jest mróz, oczywiżcie nawet pod spodnie.[/list]
16 grudnia 2007 at 09:30Na ogol nie nosze spodnic…..ale jak juz zakladam…
Wiec tak:latem nie nosze wogole rajstop,zima nosze raczej grubsze spodnice,za kolana, a do tego zawsze grube rajstopy,czarne,mile widziany wzorek.Ponczochy mialam na sobie raz w zyciu-na wlasnym slubie 😉
Jesli chodzi o kabaretki,to nosze je kiedy zakladam sukienke np. na wesele czy Sylwka…moim zdanim sa wygodne no i przede wszystkim nie leca w nich oczka!16 grudnia 2007 at 09:49Ja noszę do spódniczek rajstopy. Od brązu do czarnych. świetne są cieliste. A co do pończoch, to do spódniczki, kiedyż dawno temu ubrałam białe do białej spódnicy- odległe czasy, tzw. „wczesna młodożć”. Teraz noszę pod spodniami, żeby nie zmarznąć. 🙂
30 marca 2011 at 17:45A ja noszę pończochy, bo je uwielbiam. Są 100 razy lepsze od rajstop. Choć rajstopy też zdarza mi się założyć. Kupuję w sklepie e-marilyn.pl To polska firma, może dlatego ceny nie są wygórowane, a jest bardzo duży wybór wzorów i żwietna jakożć.
13 kwietnia 2011 at 13:56Od dziecka nie cierpię rajstop. Są niewygodne, a do tego ciężko się je nakłada. Uraz mam do nich od zawsze 😉 Także ja jednak wybieram pończochy samonożne, w których czuję się o wiele lepiej i moim zdaniem, wyglądają również ciekawiej.
29 kwietnia 2011 at 08:41Ja również o wiele lepiej czuję się w pończochach,nie spadają mi z nóg i są o wiele bardziej wygodne. Latem gdy jest bardzo ciepło chodzę w samej sukience,ale zimą to zupełnie inna sprawa.
12 maja 2011 at 09:08Zdecydowanie pończochy! Szczególnie teraz można założyć bardzo cieniutkie 8 den i nawet nie widać, że coż jest na nogach 🙂
16 maja 2011 at 16:48ponczochy 😉
27 maja 2011 at 16:20teraz -gołe nogi 🙂
21 czerwca 2011 at 12:02Lato to oczywiżćie gołe nogi. Ale, gdzy jest chłodniej zawsze zakładam pończochy, przynajmniej nic mi sie nie odbija w okolicy pasa.
29 czerwca 2011 at 13:55uwielbiam zarowno ponczochy i rajstopy, a ostatnio znalazlam sklep internetowy w ktorym jest swietny wybor i nietypowe wzory.
29 czerwca 2011 at 13:57polecam firme leg avenue jest juz doatepna w polsce ale tylko w hejsexy.pl
- AutorOdp.