- AutorOdp.
- 8 września 2007 at 16:29
Pytanie do kobiet. Wolicie pończochy czy rajstopy ?? Gładkie, wzorzyste czy może kabaretki?? Jaki kolor?? I Czy taki prezent od faceta może być fajny 😉 ???
8 września 2007 at 19:15no jasne że może być fajny mojemu się najbardziej podobaja takie ponczochy z paskiem:D sa takie seksowne:D ale ja musze sobie takie zakupic bo narazie mam same rajstpoy ciliste lajkrowate ale sobie takie zakupie:D
8 września 2007 at 20:13Ja staram się nie nosić ani podkolanówek ani rajstop. Zazwyczaj noszę samonożki.
11 września 2007 at 13:37A co z kabaretkami ??? Mnie kobiety kręcą najbardziej włażnie w nich, gdzież na forum przeczytałem że nie są zbyt wygodne w noszeniu. To prawda czy jednak mogą być ???
11 września 2007 at 13:59Ja nosze wylacznie rajstopy, jakos mnie nie ciagnie do ponczoch 😉
A jezeli chodzi o kabaretki to wiem od kolezanek, ze szybko sie rwa te dziorki, wiec chyba nie oplaca sie ich kupowac 😛11 września 2007 at 14:41tak w zimę to akurat pończochy odpowiednie o i najlepiej stringi. Kobiety a gdzie nasze zdrowie?
A tak z innej beczki to przecież w spódnicy widać gdzie się kończy pończocha. Nie przeszkadza wam to?
11 września 2007 at 16:37Ja do spódniczki nie niszę pończoch. Za rajstopami też nie przepadam. Wole samonożki.
11 września 2007 at 17:04Na pewno sa wygodniejsze bo nie trzeba ich naciagac za kazdym razem jak sie wychodzi z toalety 😛 Jeszcze samonosiek nie nosilam, ale jezeli juz bym je ubrala to na pewno do spodnicu za kolanko 😉
11 września 2007 at 17:07Ja nie nosze bardzo krotkich spodniczek wiec one mi nie przeszkadzaja i nie widac gdzie sie koncza. Moja najkrotsza spodniczka to jest do kolan. Najbardziej natomiast lubie takie 3/4. Mimi to moich grubych nog nie bardzo pasuje 😛
11 września 2007 at 18:30ja jeszcze ponczoch nie nosiłam ale zamierzam kupić ale to nie bede wtedy chodzic w takich krociotkich spodniczkach zeby je było widac hmm w sumie w zimie to tak stringi to troszke bedzi ezimno ale zawsze pod stringi mozna zakładac jakies grube rajstopy i bedziue po problemie:) przynjamniej ja tak bedę robic:):D
12 września 2007 at 20:10jak wyglądaja samonożki? bo nie jestme w tej dziedzinie poiformowana jeszcze:PPP
12 września 2007 at 21:22tak
tak
lub tak13 września 2007 at 12:27dziekuje
aale czytli samonoski to sa ponczochy w takim razie 🙂17 września 2007 at 10:26[usunięto_link] wrote:
Ja nie nosze bardzo krotkich spodniczek wiec one mi nie przeszkadzaja i nie widac gdzie sie koncza. Moja najkrotsza spodniczka to jest do kolan.
A ja włażnie najbardziej ubustwim kobiety które noszą pończochy do krótkich spódniczek mini! Tak że czasami widać im koronki od pończoszek! Wspaniały widok! Niestety nie wszystkim się to podoba.
PS: Moja kobieta tak się ubiera i mnie sie to podoba:)
Pozdrawiam27 września 2007 at 14:17A jakiej firmy produkty polecacie ze względu na cenę , trwałożć, jakożć, wzornictwo?? A może jakież konkretne „modele” produktów ??
- AutorOdp.