- AutorOdp.
- 31 maja 2012 at 18:40
Bardzo ciekawy patent,jak już przetestujesz to koniecznie daj znać na forum,ciekawa jestem jak sprawdza się to w praktyce 🙂
1 czerwca 2012 at 18:36[usunięto_link] wrote:
Pytanie do kobiet. Wolicie pończochy czy rajstopy ?? Gładkie, wzorzyste czy może kabaretki?? Jaki kolor?? I Czy taki prezent od faceta może być fajny 😉 ???
Pończochy są zdecydowanie wygodniejsze i bardziej odpowiednie do obcisłego ubioru, ponieważ nie żciskają pasa, a przez to nie odznaczają się pod ubraniem, co może wyglądać nieatrakcyjnie i deformować sylwetkę.
5 czerwca 2012 at 13:40Niektóre kobiety preferują tylko rajstopy, z kolei inne nie wyobrażają sobie noszenia czegoż innego niż pończochy. Biorąc pod uwagę dostępne wzory pończoch zwyczaj są one przeznaczone na bardziej intymne okazje, dlatego wiele z nich wykończonych jest uwodzicielskimi koronkami czy tasiemkami. Dla niektórych kobiet rajstopy są bardziej wygodne, ponieważ nie mogą się zsunąć i można je założyć do krótszych spódniczek, co w przypadku pończoch bywa niemożliwe. Jeżli wybieramy pończochy na co dzień najwygodniejsze będą samonożne, które zwalniają z obowiązku zakładania pasa do pończoch. Kabaretki charakteryzują się bardziej teatralnym stylem, idealnie pasującym do wieczorowych kreacji czy seksownej bielizny. Kolory jak i wzory rajstop i pończoch powinno się dobierać biorąc pod uwagę ubiór oraz charakter okazji, w której będziemy uczestniczyć. Bardziej ponętne modele mogą być kokieteryjnym prezentem od mężczyzny, zapraszając do wspólnego spędzenia przyjemnych chwil.
13 czerwca 2012 at 08:45najlepsze rajstopki i pończochy są bellafonte, na pewno twoja kobieta doceni Ciebie za ten prezent – możesz je kupić przez internet, są bardzo dobre gatunkowo, ładne wzory duży wybór
1 lutego 2013 at 17:17Na dzień stawiam na zwykłe kryjące czarne rajstopy. Na wieczór z ukochanym na pończochy 🙂
26 lutego 2013 at 15:04pończochy 😛
teraz to nawet w modzie są takie rajstopy udawane pończochy 😛
mam takie jedne i zastanawiam się czy to hit czy kit 😛 co myżlicie ???o o takich ??
[usunięto_link];
13 sierpnia 2013 at 07:38Uważam, że ten patent jest żwietny. Przede wszystkim jest cieplej niż w tradycyj nych pończochach. Mi się szczególnie podobają takie z imitacją zakolanówek, bo z reguły mam problem, jak założę rajstopy i na to zakolanówki – po prostu mi zjeżdżają 🙁 . A tak wygląda, jakbym miała zakolanówki i przede wszystkim jest mi 10 razy wygodniej. :))
6 listopada 2013 at 08:16Ja od jakiegoż czasu zamawiam i pończochy i rajstopy [usunięto_link]. Póki co się nie zawiodłam. Co do preferencji… zdecydowanie bardziej wolę pończochy. Są po prostu wygodniejsze. No ale zimą mimo wszystko przerzucam się na grube rajstopy!
- AutorOdp.