• Autor
    Odp.
  • Desirebutik_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Bardzo ciekawy patent,jak już przetestujesz to koniecznie daj znać na forum,ciekawa jestem jak sprawdza się to w praktyce 🙂

Avlo_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Pytanie do kobiet. Wolicie pończochy czy rajstopy ?? Gładkie, wzorzyste czy może kabaretki?? Jaki kolor?? I Czy taki prezent od faceta może być fajny 😉 ???

Pończochy są zdecydowanie wygodniejsze i bardziej odpowiednie do obcisłego ubioru, ponieważ nie żciskają pasa, a przez to nie odznaczają się pod ubraniem, co może wyglądać nieatrakcyjnie i deformować sylwetkę.

Olive_pl
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Niektóre kobiety preferują tylko rajstopy, z kolei inne nie wyobrażają sobie noszenia czegoż innego niż pończochy. Biorąc pod uwagę dostępne wzory pończoch zwyczaj są one przeznaczone na bardziej intymne okazje, dlatego wiele z nich wykończonych jest uwodzicielskimi koronkami czy tasiemkami. Dla niektórych kobiet rajstopy są bardziej wygodne, ponieważ nie mogą się zsunąć i można je założyć do krótszych spódniczek, co w przypadku pończoch bywa niemożliwe. Jeżli wybieramy pończochy na co dzień najwygodniejsze będą samonożne, które zwalniają z obowiązku zakładania pasa do pończoch. Kabaretki charakteryzują się bardziej teatralnym stylem, idealnie pasującym do wieczorowych kreacji czy seksownej bielizny. Kolory jak i wzory rajstop i pończoch powinno się dobierać biorąc pod uwagę ubiór oraz charakter okazji, w której będziemy uczestniczyć. Bardziej ponętne modele mogą być kokieteryjnym prezentem od mężczyzny, zapraszając do wspólnego spędzenia przyjemnych chwil.

jolantadomosik1
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

najlepsze rajstopki i pończochy są bellafonte, na pewno twoja kobieta doceni Ciebie za ten prezent – możesz je kupić przez internet, są bardzo dobre gatunkowo, ładne wzory duży wybór

GorseciarkaPL
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Na dzień stawiam na zwykłe kryjące czarne rajstopy. Na wieczór z ukochanym na pończochy 🙂

ankaz
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

pończochy 😛

teraz to nawet w modzie są takie rajstopy udawane pończochy 😛
    mam takie jedne i zastanawiam się czy to hit czy kit 😛 co myżlicie ???

o o takich ??

[usunięto_link];

slodka idiotka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Uważam, że ten patent jest żwietny. Przede wszystkim jest cieplej niż w tradycyj nych pończochach. Mi się szczególnie podobają takie z imitacją zakolanówek, bo z reguły mam problem, jak założę rajstopy i na to zakolanówki – po prostu mi zjeżdżają 🙁 . A tak wygląda, jakbym miała zakolanówki i przede wszystkim jest mi 10 razy wygodniej. :))

Anadiya
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Ja od jakiegoż czasu zamawiam i pończochy i rajstopy [usunięto_link]. Póki co się nie zawiodłam. Co do preferencji… zdecydowanie bardziej wolę pończochy. Są po prostu wygodniejsze. No ale zimą mimo wszystko przerzucam się na grube rajstopy!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pończochy czy rajstopy???"

Przewiń na górę