- AutorOdp.
- 8 sierpnia 2006 at 18:31
Jednym ciałem to oni stają się w łóżku 😀 A poza tym mężczyzna jest głową ale kobieta szyją co kręci tą głową:):)
9 sierpnia 2006 at 07:06[usunięto_link] wrote:
Jednym ciałem to oni stają się w łóżku 😀 A poza tym mężczyzna jest głową ale kobieta szyją co kręci tą głową:):)
Nasza feministka wróciła
9 sierpnia 2006 at 17:40A wiesz ja nigdzie nie wyjeżdżałam:)
10 sierpnia 2006 at 07:33[usunięto_link] wrote:
A wiesz ja nigdzie nie wyjeżdżałam:)
Ale u Nas dawno nie byłaż 😈
10 sierpnia 2006 at 18:29No nie mów że się stęskniłeż??
11 sierpnia 2006 at 07:30[usunięto_link] wrote:
No nie mów że się stęskniłeż??
Ale tylko troszeczke
11 sierpnia 2006 at 17:56No to powinnam jeszcze trochę się nie odzywać to może bardzo byż się stęsknił za mną i moim postrzelonym zdaniem. Ale miło że chociaż troszkę:)
11 sierpnia 2006 at 19:39A można wiedzieć jakie masz zdanie?? 🙂
12 sierpnia 2006 at 15:57Ja tak standardowo zaoff-topic’uje.. 😉 Mamba, któż to na emblemacie? 🙂
12 sierpnia 2006 at 19:25Powiedzmy że Jakubek uważa je za lekko „nienormalne” Jestem uparta i wychodzę z założenia że dobrze jak są ale jak ich nie ma to jeszcze lepiej… czasami:)
12 sierpnia 2006 at 21:08@Olguż wrote:
Ja tak standardowo zaoff-topic’uje.. 😉 Mamba, któż to na emblemacie? 🙂
Angel-A 🙂
12 sierpnia 2006 at 21:09[usunięto_link] wrote:
Powiedzmy że Jakubek uważa je za lekko „nienormalne” Jestem uparta i wychodzę z założenia że dobrze jak są ale jak ich nie ma to jeszcze lepiej… czasami:)
I to pewnie jeszcze bardziej ich przyciąga..
13 sierpnia 2006 at 12:22Czasami tak a czasami nie. Ale o to już musisz się spytać jakiegoż faceta
4 września 2007 at 17:59Ta rozmowa to tylko takie przepychanki były( ❓ )… prawdy o kobietach w nich niewiele..
Wiec jaka to jest ta prawda o kobietach?*Każda kobieta w głębi duszy marzy o byciu kochaną żoną swojego męża i matką dzieci..
*U kobiet większą rolę odgrywają emocje i wrażenia dotykowe..
*Kobiety rzadziej zdradzają swoich partnerów..
*Kobiety lubią komplementy i podziw mężczyzn..
*Kobiety kierują się w doborze partnera przede wszystkim intuicyjnie wyczuwalnym poczuciem bezpieczeństwa. Mężczyzna nie musi być piękny, nie musi być obrzydliwie bogaty, musi być silny psychicznie, cierpliwy i musi dać swojej kobiecie poczucie bezpieczeństwa.
*Kobiety lubią mężczyzn aktywnych i domyżlnych..
*Dla kobiety seks ma mniejsze znaczenie..Oooo..to zdecydownienie nieprawda. Matka, żona, kochanka? Kolejnożć dowolna, ale każda z ról jest ważna dla naszej samorealizacji..
*My baby potrzebujemy się wypłakać, wyszlochać, wyżalić na ten podły żwiat, potrzebujemy, żeby nas pozbierać takie rozbite z podłogi i przygarnąć, otoczyć zrozumieniem i opieką (wiem, że nasze żale są zupełnie irracjonalne i żaden mężczyzna o zdrowych zmysłach nie zrozumie o co chodzi, ale najważniejsze, to nie próbować wnikać w temat. Tulić, głaskać, całować i udawać, że wszystko wiadomo), a nie ROZWIĄZYWAĆ nasze problemy dając nam litanię jak ta sprawa jest prosta i jak banalna i że to nie koniec żwiata i trzeba zrobić tak tak i tak. Jak my jesteżmy w takim stanie, to do nas żadne argumenty ani słowa nie docierają. A jeszcze się można narazić. Lepiej więc sobie darować..
*Dla kobiety ważny jest nastrój przed i podczas zbliżenia seksualnego..
*Kobieta jest często niezaspokojona, gdyż mężczyzna nie zna budowy jej ciała i nic nie wie o jej orgazmie..
*Wielkim mitem jest to, że kobiety mają mniejsze potrzeby seksualne, a także rzadziej je odczuwają, ponieważ często są zmęczone pracą..
*Młode kobiety niekiedy traktują seks instrumentalnie, nażladując mężczyzn..
*Kobiety są bierne, ale tylko w mniej udanych relacjach męsko-damskich, bo nie mają ochoty sprawiać przyjemnożci partnertowi, który je rani..
*Potrafimy gospodarowac domowym budżetem..
*Równie dobrze nadajemy sie do uprawiania polityki…rzadziej sie do niej poprostu garniemy, bo nie miałysmy jeszcze możliwosci by pokazac co potrafimy..
*Zarówno prowadzenie domu jak i sukcesy zawodowe dają nam niemiejszą satysfakcję..
*Jesteżmy ambitne. To nie prawda, że naszym głównym celem jest złapać męża i rodzić mu dzieci..Ehh..tych prawd o kobietach możnaby mnożyć…
A jakie Wy znacie prawdy o nas samych..?4 września 2007 at 18:45@iga81 wrote:
*Kobiety rzadziej zdradzają swoich partnerów..
Z tym bym polemizował
@iga81 wrote:*Kobiety kierują się w doborze partnera przede wszystkim intuicyjnie wyczuwalnym poczuciem bezpieczeństwa. Mężczyzna nie musi być piękny, nie musi być obrzydliwie bogaty, musi być silny psychicznie, cierpliwy i musi dać swojej kobiecie poczucie bezpieczeństwa.
Tu się zgodzę jeżliby podkreżlić ” obrzydliwie” bogaty. Bo duże pieniądze to przecież też poczucie bezpieczeństwa.
@iga81 wrote:
*Kobiety lubią mężczyzn aktywnych i domyżlnych..
Tak tylko nie przesadzajcie z tą domyżlnożcią może czasem warto by powiedzieć niektóre rzeczy wprost.
@iga81 wrote:
*Dla kobiety seks ma mniejsze znaczenie..Oooo..to zdecydownienie nieprawda. Matka, żona, kochanka? Kolejnożć dowolna, ale każda z ról jest ważna dla naszej samorealizacji..
Moim zdaniem najlepiej by było aby rola matki, żony, kochanki była w jednym w związku
@iga81 wrote:
*My baby potrzebujemy się wypłakać, wyszlochać, wyżalić na ten podły żwiat, potrzebujemy, żeby nas pozbierać takie rozbite z podłogi i przygarnąć, otoczyć zrozumieniem i opieką (wiem, że nasze żale są zupełnie irracjonalne i żaden mężczyzna o zdrowych zmysłach nie zrozumie o co chodzi, ale najważniejsze, to nie próbować wnikać w temat. Tulić, głaskać, całować i udawać, że wszystko wiadomo), a nie ROZWIĄZYWAĆ nasze problemy dając nam litanię jak ta sprawa jest prosta i jak banalna i że to nie koniec żwiata i trzeba zrobić tak tak i tak. Jak my jesteżmy w takim stanie, to do nas żadne argumenty ani słowa nie docierają. A jeszcze się można narazić. Lepiej więc sobie darować..
wygląda na to, że jednak nie jestem facetem o zdrowych zmysłach 😉 A sposób rozwiązania niestety trzeba zawsze znaleźć samemu.
@iga81 wrote:*Potrafimy gospodarowac domowym budżetem..
Ojj taaakk
- AutorOdp.