• Autor
    Odp.
  • tequila
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 165
    • Zapaleniec

Jednym ciałem to oni stają się w łóżku 😀 A poza tym mężczyzna jest głową ale kobieta szyją co kręci tą głową:):)

jakubek
    Keymaster
    • Tematów: 37
    • Odp.: 1015
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Jednym ciałem to oni stają się w łóżku 😀 A poza tym mężczyzna jest głową ale kobieta szyją co kręci tą głową:):)

Nasza feministka wróciła

tequila
    Member
    • Zapaleniec

A wiesz ja nigdzie nie wyjeżdżałam:)

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

A wiesz ja nigdzie nie wyjeżdżałam:)

Ale u Nas dawno nie byłaż 😈

tequila
    Member
    • Zapaleniec

No nie mów że się stęskniłeż??

jakubek
    Keymaster
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

No nie mów że się stęskniłeż??

Ale tylko troszeczke

tequila
    Member
    • Zapaleniec

No to powinnam jeszcze trochę się nie odzywać to może bardzo byż się stęsknił za mną i moim postrzelonym zdaniem. Ale miło że chociaż troszkę:)

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

A można wiedzieć jakie masz zdanie?? 🙂

Olgus
    Member
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ja tak standardowo zaoff-topic’uje.. 😉 Mamba, któż to na emblemacie? 🙂

tequila
    Member
    • Zapaleniec

Powiedzmy że Jakubek uważa je za lekko „nienormalne” Jestem uparta i wychodzę z założenia że dobrze jak są ale jak ich nie ma to jeszcze lepiej… czasami:)

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

@Olguż wrote:

Ja tak standardowo zaoff-topic’uje.. 😉 Mamba, któż to na emblemacie? 🙂

Angel-A 🙂

black_mamba
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Powiedzmy że Jakubek uważa je za lekko „nienormalne” Jestem uparta i wychodzę z założenia że dobrze jak są ale jak ich nie ma to jeszcze lepiej… czasami:)

I to pewnie jeszcze bardziej ich przyciąga..

tequila
    Member
    • Zapaleniec

Czasami tak a czasami nie. Ale o to już musisz się spytać jakiegoż faceta

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Ta rozmowa to tylko takie przepychanki były( ❓ )… prawdy o kobietach w nich niewiele..
    Wiec jaka to jest ta prawda o kobietach?

*Każda kobieta w głębi duszy marzy o byciu kochaną żoną swojego męża i matką dzieci..
    *U kobiet większą rolę odgrywają emocje i wrażenia dotykowe..
    *Kobiety rzadziej zdradzają swoich partnerów..
    *Kobiety lubią komplementy i podziw mężczyzn..
    *Kobiety kierują się w doborze partnera przede wszystkim intuicyjnie wyczuwalnym poczuciem bezpieczeństwa. Mężczyzna nie musi być piękny, nie musi być obrzydliwie bogaty, musi być silny psychicznie, cierpliwy i musi dać swojej kobiecie poczucie bezpieczeństwa.
    *Kobiety lubią mężczyzn aktywnych i domyżlnych..
    *Dla kobiety seks ma mniejsze znaczenie..Oooo..to zdecydownienie nieprawda. Matka, żona, kochanka? Kolejnożć dowolna, ale każda z ról jest ważna dla naszej samorealizacji..
    *My baby potrzebujemy się wypłakać, wyszlochać, wyżalić na ten podły żwiat, potrzebujemy, żeby nas pozbierać takie rozbite z podłogi i przygarnąć, otoczyć zrozumieniem i opieką (wiem, że nasze żale są zupełnie irracjonalne i żaden mężczyzna o zdrowych zmysłach nie zrozumie o co chodzi, ale najważniejsze, to nie próbować wnikać w temat. Tulić, głaskać, całować i udawać, że wszystko wiadomo), a nie ROZWIĄZYWAĆ nasze problemy dając nam litanię jak ta sprawa jest prosta i jak banalna i że to nie koniec żwiata i trzeba zrobić tak tak i tak. Jak my jesteżmy w takim stanie, to do nas żadne argumenty ani słowa nie docierają. A jeszcze się można narazić. Lepiej więc sobie darować..
    *Dla kobiety ważny jest nastrój przed i podczas zbliżenia seksualnego..
    *Kobieta jest często niezaspokojona, gdyż mężczyzna nie zna budowy jej ciała i nic nie wie o jej orgazmie..
    *Wielkim mitem jest to, że kobiety mają mniejsze potrzeby seksualne, a także rzadziej je odczuwają, ponieważ często są zmęczone pracą..
    *Młode kobiety niekiedy traktują seks instrumentalnie, nażladując mężczyzn..
    *Kobiety są bierne, ale tylko w mniej udanych relacjach męsko-damskich, bo nie mają ochoty sprawiać przyjemnożci partnertowi, który je rani..
    *Potrafimy gospodarowac domowym budżetem..
    *Równie dobrze nadajemy sie do uprawiania polityki…rzadziej sie do niej poprostu garniemy, bo nie miałysmy jeszcze możliwosci by pokazac co potrafimy..
    *Zarówno prowadzenie domu jak i sukcesy zawodowe dają nam niemiejszą satysfakcję..
    *Jesteżmy ambitne. To nie prawda, że naszym głównym celem jest złapać męża i rodzić mu dzieci..

Ehh..tych prawd o kobietach możnaby mnożyć…
    A jakie Wy znacie prawdy o nas samych..?

Specter
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

@iga81 wrote:

*Kobiety rzadziej zdradzają swoich partnerów..

Z tym bym polemizował
    @iga81 wrote:

*Kobiety kierują się w doborze partnera przede wszystkim intuicyjnie wyczuwalnym poczuciem bezpieczeństwa. Mężczyzna nie musi być piękny, nie musi być obrzydliwie bogaty, musi być silny psychicznie, cierpliwy i musi dać swojej kobiecie poczucie bezpieczeństwa.

Tu się zgodzę jeżliby podkreżlić ” obrzydliwie” bogaty. Bo duże pieniądze to przecież też poczucie bezpieczeństwa.

@iga81 wrote:

*Kobiety lubią mężczyzn aktywnych i domyżlnych..

Tak tylko nie przesadzajcie z tą domyżlnożcią może czasem warto by powiedzieć niektóre rzeczy wprost.

@iga81 wrote:

*Dla kobiety seks ma mniejsze znaczenie..Oooo..to zdecydownienie nieprawda. Matka, żona, kochanka? Kolejnożć dowolna, ale każda z ról jest ważna dla naszej samorealizacji..

Moim zdaniem najlepiej by było aby rola matki, żony, kochanki była w jednym w związku

@iga81 wrote:

*My baby potrzebujemy się wypłakać, wyszlochać, wyżalić na ten podły żwiat, potrzebujemy, żeby nas pozbierać takie rozbite z podłogi i przygarnąć, otoczyć zrozumieniem i opieką (wiem, że nasze żale są zupełnie irracjonalne i żaden mężczyzna o zdrowych zmysłach nie zrozumie o co chodzi, ale najważniejsze, to nie próbować wnikać w temat. Tulić, głaskać, całować i udawać, że wszystko wiadomo), a nie ROZWIĄZYWAĆ nasze problemy dając nam litanię jak ta sprawa jest prosta i jak banalna i że to nie koniec żwiata i trzeba zrobić tak tak i tak. Jak my jesteżmy w takim stanie, to do nas żadne argumenty ani słowa nie docierają. A jeszcze się można narazić. Lepiej więc sobie darować..

wygląda na to, że jednak nie jestem facetem o zdrowych zmysłach 😉 A sposób rozwiązania niestety trzeba zawsze znaleźć samemu.
    @iga81 wrote:

*Potrafimy gospodarowac domowym budżetem..

Ojj taaakk

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " poplotkowac zawsze można – cała prawda o kobietach"

Przewiń na górę