- AutorOdp.
- 20 kwietnia 2005 at 16:20
Kochani nie gotujcie z przepisów P………..poprostu gotuj tego się nie da zjeżć
26 listopada 2005 at 15:29Zgadzam się z tą uwagą. Tyle tylko, że to nie jest wina przepisów, poprostu to co kupujemy nie zawsze jest jednakowe. Mąka mące a kura kurze nie równa. Do gara trzeba dołożyć trochę serca i fantazji.
26 listopada 2005 at 18:29Nie wiem czy się sprawdzają, ale fakt wyglądają czasem ciekawie.
No oczywiżcie bez tych przypraw typu czosnek w kostce Knorra.
BO TO JUZ PRZESADA ZEBY KUCHARZ UZYWAL KOSTEK!!!!27 listopada 2005 at 11:42A ja myżle że jest inny powód tego że kuchnia Pana P…… nam nie zabardzo smakuje – on gotuje włoskie potrawy (najczężciej) a nasze gusta są troszkę inne……… 😛
27 listopada 2005 at 12:51[usunięto_link] wrote:
A ja myżle że jest inny powód tego że kuchnia Pana P…… nam nie zabardzo smakuje – on gotuje włoskie potrawy (najczężciej) a nasze gusta są troszkę inne……… 😛
Szczególnie nasze Jakubek 😈
30 listopada 2005 at 22:53Figa? a Wy to smakujecie swoje kuchnie poza forum?????
Hmmm ciekawe6 stycznia 2006 at 18:58Patrzyłam do jego przepisów i powiem szczerze ja bym tego nie zdjadła, szukałam zwykłego jedzenia a to jest zbyt przekombinowane, ja zdecydowanie bardziej wole tradycyjne polskie potrawy, a z kuchni włoskiej ograniczam sie do pizzy i sphagetti 🙂
7 stycznia 2006 at 11:10[usunięto_link] wrote:
Figa? a Wy to smakujecie swoje kuchnie poza forum?????
Hmmm ciekaweTak Berku czasem się zdaży że jemy coż razem 😉 😈
7 stycznia 2006 at 11:11[usunięto_link] wrote:
Patrzyłam do jego przepisów i powiem szczerze ja bym tego nie zdjadła, szukałam zwykłego jedzenia a to jest zbyt przekombinowane, ja zdecydowanie bardziej wole tradycyjne polskie potrawy, a z kuchni włoskiej ograniczam sie do pizzy i sphagetti 🙂
to i tak dobrze bo ja nie rusze żadnych klusek a tym bardziej pizzy 😈
13 kwietnia 2006 at 14:11a ja mam zupelnie inny glos w tej sprawie. uwazam ze potrawy te są bardzo dobre. A nawet jeżli coż mi z dodatków nie pasuje np.oliwki których nie lubię to zmieniam troszkę op swojemu:)
19 kwietnia 2006 at 07:56@kasieńka wrote:
a ja mam zupelnie inny glos w tej sprawie. uwazam ze potrawy te są bardzo dobre. A nawet jeżli coż mi z dodatków nie pasuje np.oliwki których nie lubię to zmieniam troszkę op swojemu:)
Ależ ja nie twierdze że one są nie dobre – one mi poprostu niesmakują 😈
16 września 2006 at 21:42Ja uważam, że jego przepisy wcale nie są najgorsze. Fakt czasami przesadza ze składnikami – których albo nie można jeszcze u nas kupić albo są strasznie drogie a nie o to chodzi. Zachęcam do jego wczeżniejszych przepisów – polecam pyszną tartę z orzechami włoskimi :). Najbardziej jednak lubię oglądać Karola Okrasę oczywiżcie jak gotuje.
1 lutego 2007 at 13:36To jakaż totalna bzdura. Przepisy P są znakomite. Trzeba tylko zastosować się do wskazówek. Kuchnia włoska to jedna z najlepszych na żwiecie. Program prowadzony przez Pascala, bo o niego tu chodzi, jest zrobiony żwietnie. Bardzo dokładnie opisuje jak się daną potrawę robi. Sam prowadzący jest bardzo sympatyczny i ma dużo wdzięku. Jedyny problem w tym, że nie zawsze wszystkie komponenty są dostępne w naszych sklepach.
1 lutego 2007 at 13:53Zgadzam sie przepisy P. są rewelacyjne!!! Wiele razy nie ja
ale moj chłopak szykował mi obiadek czy kolacyjke z jego przepisów i smakowało wyżmienicie. Mysle po prostu ze trzeba miec tez małe zdolnosci aby przygotowac takie jedzonko. 1 lutego 2007 at 20:18nie wiem czy Was zaskocze czy juz o tym wiecie ale kiedys slyszalam w tv ze P……… wcale nie byl kucharzem we Francji on poprostu sprzedawal buty heh
- AutorOdp.