- AutorOdp.
- 16 listopada 2007 at 08:15
nie zawsze tak jest ze jak po schudnieciu sie przytyje to znowu biust urosnie… na twoim miejscu bym kupila sobie jakis zel ujedrniajacy i codziennie rano albo wieczorem masowala… ja kiedys tak robilam a teraz czy schudne czy nie biust mam taki sam:D abo jest lepszy sposob…:P jesli masz chlopaka to niech on sie nimi zajmie hihi mi (ostatnio) urosly mam juz 75C a mialam 75B 馃檪
16 listopada 2007 at 08:16dodam ze jetsem caly czas na diecie i zamna jest juz 4 kilo a biust nie zmala艂,,,
29 listopada 2007 at 09:29ja probuje zaakceptowac swoje cialko z lekka nadwaga i okazuje sie, ze ta zyje sie duzo latwiej. ostatnio wpadla na strone, gdzie mozna mejlowo zadac pytanie do stylistki- na odpowiedz czekalam zaledwie kilka godzin i od razu wzielam sie do zastosowania jej rad (niktore naprawde banalne, a jakie efektowne!!) polecam serdecznie odchudzanie.org.pl zakladka porady ekspertow:)
29 listopada 2007 at 18:42a jaki to by艂 偶el na ten biust 馃槈 ??
20 grudnia 2007 at 11:37ciekawa ty jestes chora wazylas 52 a teraz 49 i odchudzalas ie takie jak ty zaprowadza sie do psychologa , no comment!!!
9 stycznia 2008 at 10:37[usuni臋to_link] wrote:
a jaki to by艂 偶el na ten biust 馃槈 ??
podpinam sie do pytania kolezanki: ji ten zel, ze takie fajne efekty? bo mnie przy odchudzaniu, to zawsze najpierw z biustu zabiera:(
- AutorOdp.