• Autor
    Odp.
  • KreJzoOlk@
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 65
    • Sta艂y bywalec

nie zawsze tak jest ze jak po schudnieciu sie przytyje to znowu biust urosnie… na twoim miejscu bym kupila sobie jakis zel ujedrniajacy i codziennie rano albo wieczorem masowala… ja kiedys tak robilam a teraz czy schudne czy nie biust mam taki sam:D abo jest lepszy sposob…:P jesli masz chlopaka to niech on sie nimi zajmie hihi mi (ostatnio) urosly mam juz 75C a mialam 75B 馃檪

KreJzoOlk@
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 65
    • Sta艂y bywalec

dodam ze jetsem caly czas na diecie i zamna jest juz 4 kilo a biust nie zmala艂,,,

lucyna
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja probuje zaakceptowac swoje cialko z lekka nadwaga i okazuje sie, ze ta zyje sie duzo latwiej. ostatnio wpadla na strone, gdzie mozna mejlowo zadac pytanie do stylistki- na odpowiedz czekalam zaledwie kilka godzin i od razu wzielam sie do zastosowania jej rad (niktore naprawde banalne, a jakie efektowne!!) polecam serdecznie odchudzanie.org.pl zakladka porady ekspertow:)

Missteq
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 39
    • Bywalec

a jaki to by艂 偶el na ten biust 馃槈 ??

Jovita
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

ciekawa ty jestes chora wazylas 52 a teraz 49 i odchudzalas ie takie jak ty zaprowadza sie do psychologa , no comment!!!

zuza_130
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

a jaki to by艂 偶el na ten biust 馃槈 ??

podpinam sie do pytania kolezanki: ji ten zel, ze takie fajne efekty? bo mnie przy odchudzaniu, to zawsze najpierw z biustu zabiera:(

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Porada"

Przewi艅 na g贸r臋