- AutorOdp.
- 1 stycznia 2012 at 23:57
Sylwester za nami. Mam nadzieję, że bawiliżcie się fantastycznie. A co z postanowieniami noworocznymi? Macie jakież, czy nie? Chociaż zazwyczaj szybko o nich zapominamy to jednak Nowy Rok jest dobrym momentem, żeby przez chwilę się zatrzymać i zastanowić nad sobą i swoim życiem… Czasem chcemy coż w sobie zmienić, czasem wyznaczamy tego dnia jakież cele do zrealizowania na najbliższe miesiące… Zapraszam do dzielenia się swoimi postanowieniami noworocznymi:) Może reszta znajdzie jakąż inspirację dla siebie…
2 stycznia 2012 at 09:09Moje główne postanowienie Noworoczne-zrobić wszystko aby ten rok był lepszy od poprzedniego 😀
-znaleźć dobrą pracę
-dalej kształcić się (moja mama jest zapisana na UTW -w naszym mieżcie i jest szczężliwa)
-więcej czasu dla rodziny 🙁 bo ciągle jest go mało
-zadbać o swoją kondycję..może jakież zajęcia fitnes 😉
a reszta tak jak zwykle tyko byle by starczyło czasu i chęci2 stycznia 2012 at 12:50Wziąć się za siebie w końcu na dobre schudnąć i utrzymać tę wagę!
5 stycznia 2012 at 05:56Sportowac sie regularnie to przede wszystkim. chcialabym to połaczyc z nowym hobby jakims. może salsa?
zdac certyfikat z języka. to drugi cel na ten rok. a po drodze parę mniejszych.5 stycznia 2012 at 18:26Moje postanowienie to brak postanowień 🙂
8 stycznia 2012 at 22:38też dobre:)
10 stycznia 2012 at 13:12[usunięto_link] wrote:
Moje postanowienie to brak postanowień 🙂
Podoba mi się takie podejżcie do sprawy 🙂
13 stycznia 2012 at 10:34Mało tego: przy takim postanowieniu o ich braku możesz je spełnić,a więc będzie to duży sukces 🙂 Moim jest jedno: aby ten rok był po prostu lepszy i tylko to się liczy.
13 stycznia 2012 at 13:54Wreszcie oddać krew!!
Przekłuć pępek.W tej kolejnożci 😉
17 stycznia 2012 at 21:29Brak postanowień to żwietne postanowienie 😉
18 stycznia 2012 at 17:33O to tak jak ja – co postanowię i tak nie wyjdzie.
Lepiej nic sobie nie postanawiać tylko robić, zmieniać, bez względu na dzień, miesiąc.22 stycznia 2012 at 18:24[usunięto_link] wrote:
też dobre:)
[usunięto_link] wrote:
Podoba mi się takie podejżcie do sprawy 🙂
[usunięto_link] wrote:
Mało tego: przy takim postanowieniu o ich braku możesz je spełnić,a więc będzie to duży sukces 🙂
[usunięto_link] wrote:
Brak postanowień to żwietne postanowienie 😉
Już tyle razy coż obiecywałam i postanawiałam i nie udawało się. Dlatego w tym roku w ten sposób podchodzę do sprawy 😉
zobaczę co z tego będzie pod koniec roku 😀31 stycznia 2012 at 09:04Ja sobie postanowiłem, że się nie ożenię w tym roku
1 lutego 2012 at 11:38Moim postanowieniem jest zrzucenie paru kg 😛 I póki co jestem na dobrej drodze do sukcesu!!!
- AutorOdp.