- AutorOdp.
- 27 marca 2013 at 12:50
WItam,
jakie macie przepisy na dania z jajek, a szczególnie na jajka faszerowane?
Uwielbiam je, ale nie lubie robić. Szczególnie trudno mi przygotować te faszerowane w skrupce, a później podsmażane.5 kwietnia 2013 at 07:59Takich w skorupce nie robię. Ale jajka faszerowałam już na różne sposoby – w tym roku prym wiodły jajka z pesto: ugotowane żółtko ucieram z domowej roboty pesto (czerwonym i zielonym – dwa rodzaje) na oleju rzepakowym – nie ma smaku, w przeciwieństwie do oliwy i gotowe 🙂
8 sierpnia 2013 at 23:57[usunięto_link] wrote:
Takich w skorupce nie robię. Ale jajka faszerowałam już na różne sposoby – w tym roku prym wiodły jajka z pesto: ugotowane żółtko ucieram z domowej roboty pesto (czerwonym i zielonym – dwa rodzaje) na oleju rzepakowym – nie ma smaku, w przeciwieństwie do oliwy i gotowe 🙂
pumpkin, najpierw mnie zaproż, a potem mnie naucz :-
- AutorOdp.