- AutorOdp.
- 7 marca 2007 at 18:38
Małe są piękne!
Nie powiększajcie sobie.7 marca 2007 at 20:48Ja nie mam problemu małych piersi, więc nigdy nie stosowałam takich preparatów ( maseczka D), ale czytałam dużo na temat takich specyfików. Problem polega na tym, ze żaden kosmetyk, tabletki czy jakikolwiek inny preparat nie powiększą piersi nawet o jeden centymetr. Jest to chwyt marketingowy producentów kosmetyków, na który pozwala polskie prawo. W krajach takich jak np. Francja jest to zabronione, aby na opakowaniach kosmetyków stosować chwyty reklamowe, które w żaden sposob się nie sprawdzają. Podejrzewam, ze jedynym sposobem są implanty. Jest to także zdanie wielu specjalistów, ktorzy sceptycznie podchodzą do super kosmetyków. Wydaje mi się, ze jedynymi kosmetykami, które działają są np. kremy ujędrniające.
Radzę Ci się dobrze zastanowić czy naprawde chcesz użyć jakiż preparatów. Natura nas stworzyła tak a nie inaczej, a jej poprawianie jest czasami bardziej szpetne niż rzeczywisty wyglad. Jednak wybór należy do Ciebie. Ja tylko napisałam co wiem. Pozdrawiam serdecznie.
8 marca 2007 at 19:11Uważam,że takie specyfiki nie są najzdrowszą formą poprawiania matki natury…wogóle jestem przeciwna takim poprawką.Czy nie lepiej jest zaakceptowac siebie ze wszystkimi swoimi niedoskonałożciami??Mały biust to nie tragedia a teraz sa takie biustonosze,które ładnie go powiększaja.Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma 😉 wszak małe jest piękne… 😀
8 marca 2007 at 19:25[usunięto_link] wrote:
wszak małe jest piękne… 😀
Tak samo napisałem powyżej 😀
8 marca 2007 at 19:52Ta jednomyslnożc jest dowodem na to,że to stwierdzenie jest prawdą 😀
8 marca 2007 at 21:27[usunięto_link] wrote:
Ta jednomyslnożc jest dowodem na to,że to stwierdzenie jest prawdą 😀
Dokładnie 😀
14 marca 2007 at 11:24Małe piersi są piękne no i co najważniejsze na starożć nie obwisną za bardzo 😀 Ja sobie tak zawsze powtarzam i mi pomaga. Pozatym są dostępne fajne puszapy które ładnie uwydatniają piersi 🙂
16 marca 2007 at 21:20Zgadzam się w zupełnożci. Jakiego mnie Boziu stworzyłeż takiego mnie masz.
22 marca 2007 at 11:58no i w trakcie biegania nie powybijamy sobie zębów, możemy chodzić bez stanika i nic nam nie zwisa, nikt na nasz widok nie szepcze na ulicy:ale zderzaki! 😀
1 kwietnia 2007 at 17:16Szepcze jedynie…. ” ale decha!” 😉
Ja tez mam male (70B). Chcialabym miec większe, ale akceptuje takie jakie mam. Nie wstydze się ich takze jest ok.2 kwietnia 2007 at 14:06@xedos wrote:
Mam pytanko czy któras z was próbowała wykorzystac którąs z naturalnych metod powiększenia piersi
a co masz na myżli mówiac naturalne?
3 kwietnia 2007 at 11:03Jedyna skuteczna metoda naturalna jest zajsc w ciaze- w tedy zawsze Ci najakis czas poweiksza sie piersi;] Pozostaje tylko operacja ale w tedy sa one nienaturalne zazwyczaj. ale mam pytanie czy naprawde warto? jesli ktos ma supermale jakies A to jeszcze jestem w stanie zrozumiec ale nie przesadzajmy ❗
16 lipca 2007 at 20:22tylko, że niestety bywa tak, że rano myżli się „OK, nie ma co się łamać” a jak przychodzi wieczór „jak ja wyglądam..:( ” …no mniej więcej tak ;/;/
17 lipca 2007 at 07:38Ja mam małe B i nie narzekam 😉 Ubieram push-upa i jest ok 😉 Sa male ale przynajmniej mieszcza sie w dloni mojego Miska 😉
17 lipca 2007 at 10:41a ja mam b i narzekam:PP
- AutorOdp.