• Autor
    Odp.
  • cZaRnA
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

To moze z racji, ze jestem nowa powiem tez pare slow o sobie. Z natury jestem osóbką upartą, szczerą, pamiętliwą ale tez jednoczesnie wbrew pozorom mozna mi zaufac. Jestem taka osoba, ktora jezeli powie, ze cos zrobi t chociazby sie walilo i paliło to to zrobię. Nie cierpię osob niepunktualnych – sama jestem punktualna i chcialabym aby wszyscy tacy byli. Wychodzę z zalozenia „traktuj innych w taki sposob, w jaki chcesz aby i Ciebie traktowano”.
    Jestem dyplomowanym licencjatem Pedagogiem z zakresu Doradztwa zawodowego i personalnego. Moim wielkim hobby oraz dodatkową pracą jest cos co kocham ponad wszystko czyli stylizacja paznokci. Zakladam paznokcie metodą żelową jezeli wiec bedziecie miały lub tez mieli 🙂 jakies pytania z tym zwiazane to na pewno chetnie odpowiem.
    Uwielbiam sluchac muzyke klubową, techno oraz przegladac net 🙂 w szukaniu ciekawych rzeczy. Hm… moze na dobry poczatek o mnie to tyle 🙂

pawka
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

eKostka, to wy nas facetów polujecie?
    Jak na bezbronych zwierząt?
    O LA LA:(((
    A byłem tak pewiem, ze to my polujemy:((

surenka
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Witam wszystkich serdecznie 😀 Jestem trzydziestodwuletnią kobietą, której misją jest pomaganie innym ludziom i dzielenie się swoimi dożwiadczeniami ze wszystkimi. Mam ukochanego mężusia, własne cztery kąty, pracę no i… staramy się o dzidzię. Pozdrawiam 😀 Ciao jupi

magdaaa80
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Czeżć ! 🙂

pozdrawiam wszystkich forowiczów.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Czeżć ! 🙂

pozdrawiam wszystkich forowiczów.

madziu80, przypomnij mi proszę, co Cię boli, Kochanie, nie żledziłem wszystkiego 😕

P1tbull
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Dziendobry 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Poznajmy się:)"

Przewiń na górę