- AutorOdp.
- 6 października 2006 at 14:32
To moze z racji, ze jestem nowa powiem tez pare slow o sobie. Z natury jestem osóbką upartą, szczerą, pamiętliwą ale tez jednoczesnie wbrew pozorom mozna mi zaufac. Jestem taka osoba, ktora jezeli powie, ze cos zrobi t chociazby sie walilo i paliło to to zrobię. Nie cierpię osob niepunktualnych – sama jestem punktualna i chcialabym aby wszyscy tacy byli. Wychodzę z zalozenia „traktuj innych w taki sposob, w jaki chcesz aby i Ciebie traktowano”.
Jestem dyplomowanym licencjatem Pedagogiem z zakresu Doradztwa zawodowego i personalnego. Moim wielkim hobby oraz dodatkową pracą jest cos co kocham ponad wszystko czyli stylizacja paznokci. Zakladam paznokcie metodą żelową jezeli wiec bedziecie miały lub tez mieli 🙂 jakies pytania z tym zwiazane to na pewno chetnie odpowiem.
Uwielbiam sluchac muzyke klubową, techno oraz przegladac net 🙂 w szukaniu ciekawych rzeczy. Hm… moze na dobry poczatek o mnie to tyle 🙂14 października 2006 at 14:53eKostka, to wy nas facetów polujecie?
Jak na bezbronych zwierząt?
O LA LA:(((
A byłem tak pewiem, ze to my polujemy:((8 października 2012 at 15:51Witam wszystkich serdecznie 😀 Jestem trzydziestodwuletnią kobietą, której misją jest pomaganie innym ludziom i dzielenie się swoimi dożwiadczeniami ze wszystkimi. Mam ukochanego mężusia, własne cztery kąty, pracę no i… staramy się o dzidzię. Pozdrawiam 😀 Ciao jupi
27 listopada 2012 at 10:59Czeżć ! 🙂
pozdrawiam wszystkich forowiczów.
29 grudnia 2012 at 00:20[usunięto_link] wrote:
Czeżć ! 🙂
pozdrawiam wszystkich forowiczów.
madziu80, przypomnij mi proszę, co Cię boli, Kochanie, nie żledziłem wszystkiego 😕
5 grudnia 2013 at 21:53Dziendobry 🙂
- AutorOdp.