prace domowe i dobre patenty…

• Autor
    Odp.
  • estranea
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

kazda z nas ma chyba takie prace domowe do ktorych nie ma serca, zajmuja duzo czasu lub w innt sposob sa po prostu…meczace. w jaki sposob sobie z nimi radzicie by nie frustrowac sie domowymi glupotami. ja np. nie cierpie wycierac umytych nacyzn wiec mam ociekacz. obecnie szukam prostego sposobu na prasowanie koszul, bo tego nienawidze i wyprasowanie koszuli zabiera mi pol godizny:( a wy?? z czym i jak walczycie??

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Zleca sie prace domowe innym domownikom – mezowi, chlopakowi (lub dzieciom jak ktos ma :P) 😉

mariolazlodzi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja tam zlecam fachowcom, bo wolę mieć robotę wykonaną od zaraz niż czekać aż mąż będzie miał czas.
    Kiedy są mi potrzebni [usunięto_link] to wchodzę na stronę [usunięto_link]
    Sposród wszystkich ekip ktore zatrudnialam (a juz kilka razy się w to bawiłam) trafiłam tylko na jedną która nie pracowała tak jak chciałam;)
    Także polecam

martyna1
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

wow, fachowców? Od sprzątania? I ekipa jest od zaraz? Myżlę, że chyba łatwiej i szybciej i zdecydowanie TANIEJ byłoby jednak tego męża zmobilizować. Lub też samemu trochu dla przyjemnożci podziałać.

Niezła (?) reklama, ale dożć mało realistyczna.

Poza tym, kogo na to stać?

Spinor24_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

W pracach domowych na pewno pomocne będą dobre i sprawdzone żrodki czystożci. Ja osobiżcie mogę polecić niemieckie mleczko do czyszczenia kuchni i łazienki GUT & GUNSTIG SCHEUER-MILCH. Sprawdza się w 100%.

aniag1
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja ja niemieckie żrodki 😀 tak serio to prawda że niemieckie żrodki są dużo lepsze od polskich. Nie wiem z czego to wynika…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prace domowe i dobre patenty…"

Przewiń na górę