prace domowe i dobre patenty…

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    estranea
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 32
    • Bywalec

kazda z nas ma chyba takie prace domowe do ktorych nie ma serca, zajmuja duzo czasu lub w innt sposob sa po prostu…meczace. w jaki sposob sobie z nimi radzicie by nie frustrowac sie domowymi glupotami. ja np. nie cierpie wycierac umytych nacyzn wiec mam ociekacz. obecnie szukam prostego sposobu na prasowanie koszul, bo tego nienawidze i wyprasowanie koszuli zabiera mi pol godizny:( a wy?? z czym i jak walczycie??

martyna1
    Członek
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Zleca sie prace domowe innym domownikom – mezowi, chlopakowi (lub dzieciom jak ktos ma :P) 😉

mariolazlodzi
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Ja tam zlecam fachowcom, bo wolę mieć robotę wykonaną od zaraz niż czekać aż mąż będzie miał czas.
    Kiedy są mi potrzebni fachowcy to wchodzę na stronę fachowaekipa.pl
    Sposród wszystkich ekip ktore zatrudnialam (a juz kilka razy się w to bawiłam) trafiłam tylko na jedną która nie pracowała tak jak chciałam;)
    Także polecam

martyna1
    Członek
    • Tematów: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

wow, fachowców? Od sprzątania? I ekipa jest od zaraz? Myżlę, że chyba łatwiej i szybciej i zdecydowanie TANIEJ byłoby jednak tego męża zmobilizować. Lub też samemu trochu dla przyjemnożci podziałać.

Niezła (?) reklama, ale dożć mało realistyczna.

Poza tym, kogo na to stać?

Spinor24_pl
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

W pracach domowych na pewno pomocne będą dobre i sprawdzone żrodki czystożci. Ja osobiżcie mogę polecić niemieckie mleczko do czyszczenia kuchni i łazienki GUT & GUNSTIG SCHEUER-MILCH. Sprawdza się w 100%.

aniag1
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja ja niemieckie żrodki 😀 tak serio to prawda że niemieckie żrodki są dużo lepsze od polskich. Nie wiem z czego to wynika…

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę