Pragnienie nie ma szans?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 27 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    mir123bych
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Jednych one bawią, innych nie, mnie raczej bawią, ale to zależy od nastroju, apropo jak ktoż jest przeciwny ich reklamom niech wystartuje w konku i to zmieni 😉 http://www.sprite.pl/blogs/spots2/?p=4665

maljoanna
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Mnie te raklamy sie nie podobają są nie moralne ,jak jedna osoba może przedstawiac pragnienie a inna osoba napój który zabija to pragnienie?
    Nie wiem może sie nie znam ale te reklamy pozbawione są dobrego smaku i taktu bynajmiej ja tak uważam…

maljoanna
    Członek
    • Pasjonat

Mnie te raklamy sie nie podobają są nie moralne ,jak jedna osoba może przedstawiac pragnienie a inna osoba napój który zabija to pragnienie?
    Nie wiem może sie nie znam ale te reklamy pozbawione są dobrego smaku i taktu bynajmiej ja tak uważam…

muchomorek
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

mi się podobają 😆 😥

muchomorek
    Członek
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

mi się podobają 😆 😥

Meru
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

A ja reklam nie lubię oglądać bo tylko ogłupiają i są takie sztuczne 🙂

Meru
    Członek
    • Pasjonat

A ja reklam nie lubię oglądać bo tylko ogłupiają i są takie sztuczne 🙂

-iwa-
    Uczestnik
    • Tematów: 6
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

To zależy od nastroju, ale ogólnie nie trafiają do mnie. Może sprawa gustu. Ale to co ostatnio zobaczyłam- reklamę zdaje mi się HBO Comedy wybiło mnie z butów. Gruba przesada!

-iwa-
    Uczestnik
    • Tematów: 6
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

To zależy od nastroju, ale ogólnie nie trafiają do mnie. Może sprawa gustu. Ale to co ostatnio zobaczyłam- reklamę zdaje mi się HBO Comedy wybiło mnie z butów. Gruba przesada!

Meru
    Członek
    • Pasjonat

O tak ta reklama HBO jest idiotyczna naprawdę przesadzili 😕

Meru
    Członek
    • Pasjonat

O tak ta reklama HBO jest idiotyczna naprawdę przesadzili 😕

maljoanna
    Członek
    • Pasjonat

Tak ta reklama mojim zdaniem jest poniżej krytki.Przeciez ta reklama obraża uczucia religijne jaki i uczucia moralne.Gdzie szacunek dla zmarłych? To jakiż skandal rozrywke przedstawiać w taki sposób?!

Jest jeszcze taka jedna reklama wkładek.Gdzie akcja dzieje sie w disco gdzie na podeżcie tańczy dziewczyna a reszta gożci disco ją nażladuje…
    Tez wykracza to poza normy dobrego smaku uważam..

maljoanna
    Członek
    • Pasjonat

Tak ta reklama mojim zdaniem jest poniżej krytki.Przeciez ta reklama obraża uczucia religijne jaki i uczucia moralne.Gdzie szacunek dla zmarłych? To jakiż skandal rozrywke przedstawiać w taki sposób?!

Jest jeszcze taka jedna reklama wkładek.Gdzie akcja dzieje sie w disco gdzie na podeżcie tańczy dziewczyna a reszta gożci disco ją nażladuje…
    Tez wykracza to poza normy dobrego smaku uważam..

mir123bych
    Członek
    • Bywalec

sporo narzekacie na te reklamy:P czemu nikt z Was nie wymyżli sam zakończenia filmika? wykończ pragnienie wykończ zakończenie, chyba po to powstał konk by kazdy był z tych reklam zadowolony http://sprite.pl/blogs/spots2/

mir123bych
    Członek
    • Bywalec

sporo narzekacie na te reklamy:P czemu nikt z Was nie wymyżli sam zakończenia filmika? wykończ pragnienie wykończ zakończenie, chyba po to powstał konk by kazdy był z tych reklam zadowolony http://sprite.pl/blogs/spots2/

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 27 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę