- AutorOdp.
- 31 lipca 2007 at 18:49
Pom贸偶cie 馃檪
Jakie s膮 najlepsze i najskuteczniejsze preparaty przeciw piegom?
po opalaniu mam ich mn贸stwo i za c*****臋 nie daj膮 si臋 usun膮膰… 馃懣
P.S je偶li znacie jakie偶 ”domowe sposoby”, to tez piszcie 馃檪
pozdr贸wka ;*****31 lipca 2007 at 20:54Przeciez piegi s膮 urocze… po co sie ich pozbywa膰? 馃檪
1 sierpnia 2007 at 09:41Podobno dobre sa preparaty z ogorka zielonego, mozna rez na twarz polozyc plasterki tego warzywa na jakies 15 min.
Ja mam sporo piegow, ale sie juz do nich przyzwyczailam 馃槈
Bo kiedys doprowadzaly mnie do szalu…heh2 sierpnia 2007 at 11:08Jak by艂am dzieckiem kladlam ogorka albo cytryne na buzie. Ale teraz kocham swoje piegi i nikomu bym ich nie oddala 馃槈
30 czerwca 2008 at 17:35ile bym da艂a by mie膰 kilka ma艂ych pieg贸w 馃檪
16 lipca 2008 at 08:24Ja rowniez dziwie sie,ze piegi ci przeszkadzaja 馃檪 Sa przeciez takie urocze 馃榾 Ale jesli juz naprawde chcesz sie ich pozbyc to moze cos z dermokosmetykow ci pomoze?Idz do najblizszej apteki i zapytaj farmaceute o probki dermokosmetykow,ktore wybiela piegi.Napewno cos ci dadza a jak pomoze to kupisz caly produkt 馃榾
17 lipca 2008 at 20:27no ciekawe czy kosmetyki wybielajace wybiela tez piegi ? zapytaj sie w aptece 馃槈 bo jest tego faktycznie sporo. a tak w ogole piegi sa super i za艂uje ze mam ich tak ma艂o i tylko latem 馃槈
20 lipca 2008 at 16:41Podobno Bioderma ma linie do redukcji przebarwien.Nie jestem pewna ale to chyba white objective sie nazywa.Zapytaj w aptece o probki.Albo o dermokonsultantke,ktora napewno doradzi cos dobrego 馃榾
24 lipca 2008 at 16:52tak, bioderma ma taka linie kosmetykow na przebarwienia. zawsze watro zapytac sie dermatologa, lekarza, czy nawet pani w aptece 馃槈 na pewno kazdy cos doradzi.
24 lipca 2008 at 17:08s艂ysza艂am 偶e cytryna wybiela 馃槈
a je偶li mia艂abym doradzic to unikac wystawiania twarzy na s艂o艅ce .
bo wtedy pojawiaj膮 si臋 nowe piegi.25 lipca 2008 at 22:43w nowym Glamour jest artykul o piegach i o tym jak nie dbac, zeby na pzyklad nie zla艂y sie w jedn膮 plam臋, ktora bedzie ywgldac jak przebarwienia.i pani dermatolog radzi, ze ludzie z piegami powinni systematycznie uzywac wysokich filtr贸w jezeli decyduja si臋 na opalanie.ale i tak nadal uwazam ze piegi s膮 super 馃槈
10 sierpnia 2008 at 11:46Piegi sa naprawde fajne 馃檪 ale jak nie chcemy ich miec to proponuje wlasciwie zabezpieczac sie przed sloncem stosujac odpowiednio wysokie filtry i odpowiednio zaslaniajac twarz np.kapeluszem z rondem.To chyba latwiejsze niz pozniejsze usuwanie niechcianych kropeczek 馃榾
27 grudnia 2014 at 21:10Cosmelan jest na razie najskuteczniejsz膮 na rynku kuracj膮 depigmentuj膮c膮. Efektem zabiegu s膮 wyra藕nie rozja偶nione piegi, znamiona barwnikowe, przebarwienia pos艂oneczne i plamy starcze. Zabieg stymuluje odnow臋 kolagenu, dzia艂a wyg艂adzaj膮co, reguluje wydzielanie 艂oju i zw臋偶a pory.
- AutorOdp.