• Autor
    Odp.
  • Perla
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 184
    • Zapaleniec

Witam dziewczyny 馃檪 Mam ma艂y problemik jestem z dziewczyn膮 miesi膮c, zbli偶aj膮 si臋 jej urodzinki 馃槈 chce jej kupi膰 jak prezent ale nie znam jej na tyle aby trafi膰 w jej gust 馃檪
    Czy mo偶ecie mi jako偶 pom贸c 馃槈

Ps. Wiem 偶e nie powinienem pyta膰 na forum, ale naprawd臋 po miesi膮cu nie wiem co jej kupi膰 馃檮 a nie chce jej da膰 nie trafionego prezentu na kt贸ry powie fajny ale tak naprawd臋 nie spodoba si臋 jej 馃檨

Pozdrawiam 馃槈

Perla
    Member
    • Zapaleniec

Dziewczyny 偶adna nie pomo偶e 馃檨

Tuska
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

Moze niekoniecznie to musi byc prezent
    Ja bym sie bardzo cieszy艂a gdyby mi ktos zorganizowa艂 jak膮偶 fajn膮 wycieczk臋 w ten dzien, jakbym zobaczy艂a jakies ciekawe miejsce, a pozniej dobra kolacja w dajmy na to egzotycznej knajpie
    oczywsicie bez kwiatka sie nie obejdzie:)
    to na pewno by mnie zaskoczy艂o
    Prosze tylko nie wyje偶dzaj jej z perfu,mami bo to strasznie oklepane 馃檪

Perla
    Member
    • Zapaleniec

Jest jeszcze jeden problem, dzieli nas 250km 馃檨 Wi臋c nie tak 艂atwo co偶 zaplanowa膰. Oboje pracujemy, co 2 week ma studia. 馃檮

Tuska
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

a nie mozesz do niej pojechac??
    nie bedzie to najlepszy prezent??
    chocia偶 na godzink臋 馃檪 馃檪 馃檪 ..oczywi偶cie wczesniej jej nie m贸wiac ani s艂owa!

bati
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

gdzies obil mi sie o oczy kalendaz na ktorym kazdy miesiac wypelniony byl innnym „wspolnym” duzym zdjeciem 馃檪
    + wyrozniono dni szczegolnie wazne – Wasze dni rocznice itp itd 馃檪

moze ksiazka z dedykacja ??? duzy bukiet roz ??? romantyczna kolacja ???

MariaMaria
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Mo偶e wy偶lij kwiaty:) – na pewno b臋dzie jej przyjemnie, ale skoro to tylko miesi膮c wiec o zadbanych odwa偶nych prezentach raczej nie ma mowy 馃檪

To musi by膰 co偶 od serca – np wsp贸lny album ze zdj臋ciami – hmm tylko pewnie skoro mieszkacie tak daleko to ma艂o si臋 widujecie i macie malo zdj臋c – chocia偶 to tez ju偶 w sumie takie troch臋 przestarza艂e. Ale widzia艂am ostatnio cos fajnego – tzn nie ostatnio tylko przy okazi szukania prezent贸w gwiazdkowych – maly breloczek i tam fotki mo偶na wstawi膰:

poni偶ej link – osobi偶cie nie wypr贸bowa艂am ale zastanawiam si臋 nad tym bo sumie fajny gad偶et
    [usuni臋to_link]

Mo偶esz jej tam wstawi膰 jakie偶 swoje 偶mieszne zdj臋cia albo romantyczne
    馃槅 i te z b臋dzie mi艂o :

tak ze powodzenia 馃檪

MariaMaria
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Hehe no popatrz jeden szuka艂 drugi znalaz艂 – mi przemkn臋艂o przy okazji prezent贸w na gwiazdk臋 gdzie偶 na gazecie pl ale z tego co wiem to w sklepie internetowym [usuni臋to_link]

To spiesz si臋 moja droga bo masz jeszcze 2 tygodnie 馃檪

Lockyy
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam!

Kwiaty i romantyczna kolacja zawsze dzia艂aj膮 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Prezent"

Przewi艅 na g贸r臋