- AutorOdp.
- 24 listopada 2012 at 10:11
czeżć chciałabym się zapytać czy uważacie że kupienie na mikołaja deskorolki to mądry pomysł w końcu do lata nie będzie miał gdzie jeździć. widziałam taką z dwoma kołami ale jak na tym jeździć może jednak coż klasycznego jak to [usunięto_link]
25 listopada 2012 at 16:13trochę sportu na pewno nie zaszkodzi, także uważam, że dobry pomysł na prezent. Na pewno lepszy niż jakaż gra video. 😉
28 listopada 2012 at 22:51Jestem totalnie zaskoczona, za produkcją tego filmiku o stoi Samsung o czym dowiedziałam się z 2 czężci, widać będzie jeszcze kolejna 3 odsłona. Jednym słowem wow
[usunięto_link]28 listopada 2012 at 23:16naprawdę wow… co jak co ale nie spodziewałam się że to samsung… mam nadzieję że to nie przeznaczenie które ma prowadzić do prezentu dla dzieciaka. zostanę na deskorolce
29 listopada 2012 at 18:02Bardzo fajny filmik. No i na szczężcie jak się wejdzie w link pod filmikiem to można całą piosenke posłuchać 🙂
30 listopada 2012 at 12:59No leci, leci. W prawym górnym rogu masz panel sterowania dźwięku.
30 listopada 2012 at 15:27Dziękuję za info o piosence, zaraz sprawdzę, myżlę, że to nie jest chyba kampania jednego produktu ale pewnie jakież działania wizerunkowe reklamujące przekrój produktów czekamy na 3 odsłonę
1 grudnia 2012 at 12:09myżlicie że będzie jeszcze trzecia odsłona samsunga? chociaż jak mówicie że to jest SIII to włażciwie nawet pasuje
2 grudnia 2012 at 10:53[usunięto_link] wrote:
myżlicie że będzie jeszcze trzecia odsłona samsunga? chociaż jak mówicie że to jest SIII to włażciwie nawet pasuje
Cała historia jest na stronce, także wszystko jest wiadome. Teraz co najwyżej mogą wrzucić ten sam film na youtube. 😉
26 grudnia 2012 at 23:37myżlę że jeżli się doczekam moich dzieci jako 14-latków to dam im parę fajnych książek oraz…
kilka starodawnych fotografii z babciami i dziadkami i… z pradziadkami 😀
starodawną muzą i z… naturalnym jedzeniuem (bez GMO 😆 } szczężć Boże 😆
17 listopada 2013 at 13:51GRE ;d
- AutorOdp.