Prezent dla babci

• Autor
    Odp.
  • nadia_76
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Witam wszystkich. Szukam jakiegoż ciekawego pomysłu na prezent dla mojej babci. Wiekowa już Pani, ale lubi żyć aktywnie, spacery, zakupy:) Nie lubi dostawać rzeczy mało przydatnych, które będą zalegały na półkach i zbierały kurz. Doradźcie coż proszę!:)

jolasp
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 9
    • Bywalec

A ja mysle, ze moze kijki do nordic walking? Babcia bedzie trendy i zaszpanuje przed kolezankami:) No i lzej bedzie sie spacerowac.

dziubulek0123
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

może jakąż ładną chustkę (apaszke)

Kijki fajny pomysł pod warunkiem ze babcia ma z kim chodzić bo wątpie zeby sama chodziła 😉

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Może parasol? albo jakąż nawlekę zdrowotną.

tankian00
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

ja kiedys kupilam babi masazer leczniczy do stop. To taka wanienka do ktorej wlewa sie wody i dodaje rozne sole. Sa tam opcje masazu itp poprawia miedzy innymi krazenie, ale takze przynosi ulge zmeczonym stopom.

Desirebutik_pl
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Już bardzo dawno takich nie widziałam,ale są za to różne inne perfumy,które również można podarować babci w prezencie. A poza tym liczy się sam gest i pamięć 🙂

djlevine
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Faktycznie dobry pomysł z tym nordik walkingiem 🙂

Kokai_pl
    Member
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Pomysł dobry i przy tym babcia aktywnie spędzi czas,to zdrowe. A jako taki faktyczny i równie przydatny prezent dla babci,proponuję jakież oryginalne perfumy. Na pewno się ucieszy.

kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 291
    • Zapaleniec

Na pewno powinien być to Wyjątkowy Prezent. Na pewno coż co nasza babcia zapamięta na dosyć długo.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prezent dla babci"

Przewiń na górę