- AutorOdp.
- 16 września 2011 at 10:07
Witam wszystkich. Szukam jakiegoż ciekawego pomysłu na prezent dla mojej babci. Wiekowa już Pani, ale lubi żyć aktywnie, spacery, zakupy:) Nie lubi dostawać rzeczy mało przydatnych, które będą zalegały na półkach i zbierały kurz. Doradźcie coż proszę!:)
29 września 2011 at 05:29A ja mysle, ze moze kijki do nordic walking? Babcia bedzie trendy i zaszpanuje przed kolezankami:) No i lzej bedzie sie spacerowac.
29 stycznia 2012 at 20:12może jakąż ładną chustkę (apaszke)
Kijki fajny pomysł pod warunkiem ze babcia ma z kim chodzić bo wątpie zeby sama chodziła 😉
16 marca 2012 at 11:07Może parasol? albo jakąż nawlekę zdrowotną.
21 maja 2012 at 20:34ja kiedys kupilam babi masazer leczniczy do stop. To taka wanienka do ktorej wlewa sie wody i dodaje rozne sole. Sa tam opcje masazu itp poprawia miedzy innymi krazenie, ale takze przynosi ulge zmeczonym stopom.
31 maja 2012 at 18:54Już bardzo dawno takich nie widziałam,ale są za to różne inne perfumy,które również można podarować babci w prezencie. A poza tym liczy się sam gest i pamięć 🙂
28 czerwca 2012 at 11:54Faktycznie dobry pomysł z tym nordik walkingiem 🙂
25 lipca 2012 at 12:46Pomysł dobry i przy tym babcia aktywnie spędzi czas,to zdrowe. A jako taki faktyczny i równie przydatny prezent dla babci,proponuję jakież oryginalne perfumy. Na pewno się ucieszy.
3 listopada 2012 at 17:08Na pewno powinien być to Wyjątkowy Prezent. Na pewno coż co nasza babcia zapamięta na dosyć długo.
- AutorOdp.