- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 9 lat, 5 miesięcy temu przez
Mandarynka.
- AutorWpisy
- 31 marca 2015 o 07:01 #10117
Też uważam, że najlepsze prezenty to te, które są praktyczne. Może spróbuj na tej stronie stronie. Ostatnio u nich kupowałam prezent dla swojego chłopaka. Mają fajne i ciekawe rzeczy, na pewno coż wybierzesz.
10 kwietnia 2015 o 09:35 #205270Kup coż zgodnego z jego zainteresowaniami,np jeżeli jest fanem piłki nożne to koszulkę ulubionego zespołu itd,zobaczysz ze na pewno sie ucieszy i prezent okaże się trafiony.
3 sierpnia 2015 o 13:24 #205271Ja się szarpnęłam na 30-stkę mojego chłopaka, ale w końcu raz w życiu obchodzi się 30 urodziny.
No więc, zapisałam go na kurs językowy do krakowskiej szkoły Lincoln. Mój chłopak dostał ode mnie kopertę i tam była informacja o kursie… gdybyżcie widziały jego minę. Zdębiał i był taki szczęsliwy… to chyba takie seksi jak dziewczyna chce rozwijac swojego faceta, a nie zakazuje mu wyjsc-bo moze pozna jakąż inna dziewczyne itd. Wiem ze mu się podoba szkoła, lokalizacja grupa itd. wiec pieniedzy nie zmarnowałam :d
26 października 2015 o 14:32 #205269Facet na pewno ucieszy się z czegoż co będziecie mogli razem wykorzystać np. w łóżku
Ja mojemu na dzień chłopaka kupiłam kajdanki żeby mógł mnie przypiąć do łóżka! Nawet nie wiesz jaką miał frajdę i się cieszył
A pomysł znalazłam oczywiżcie w necie, tu masz dużo spoko propozycji:http://strefaprzyjemnosci.pl/news/details/422,7-prezentow-na-dzien-chlopaka2 stycznia 2017 o 20:51 #207504Kurs językowy fajna sprawa :). Ogólnie kursy są dobre, gotowania, malowania, kurs jazdy w trudnych warunkach.
Wszystko co dedykowane też jest dobre np. zegarek z grawerem albo koszula z haftem :D. - AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.