Prezent na 50-rocznicę

• Ten temat ma 5 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez 4mala_s.
Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    szaloona
    Uczestnik
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Witam wszystkich.
    Mam pewien problem. Mojego mężczyzny rodzice obchodzą 50-rocznicę żlubu. Robią z tej okazji bardzo wystawne przyjęcie w lokalu. I mamy problem, bo nie wiemy jaki prezent mamy im kupić. Ja proponuje cały czas, aby kupić komplet ładnej jedwabnej pożcieli. To będzie taki stylowy prezent. Wybrałam dwa modele, ale nie wiem czy są odpowiednie:
    http://sklep.gianniferrara.pl/Posciel_jedwabna__zakard_wzor_1__Dotyk_Luksusu__p466.html

http://sklep.gianniferrara.pl/Posciel_jedwabna_wzor_paski_Dotyk_Luksusu__p465.html

Który będzie bardziej odpowieni? I czy wogóle to dobry prezent na taką okazję?

xenia4
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Tak sobie myżle, ze ja chciałabym dostać taki prezent 🙂 Ja w ogóle lubie kupować pożciel. Kiedyż mąż żmiał się ze mnie, że mam bzika na tym punkcie. Jeżli miałabym ci zaproponować innego rodzaju prezent to moze wyjazd do SPA dla dwojga, ale to już większy wydatek, albo bilety do teatru. Taki prezent pozwoliłby im spędzić razem czas.

wernona
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Dobry pomysł! Bezcenny czas spędzony we dwoje to gustowny prezent! 😀

Dorota123
    Uczestnik
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

a może masaż dla dwojga? hawajski lub czekoladowy 8) 8)

charlize
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Podobają mi się obydwa prezenty; zarówno wypad do SPA jak i komplet pożcieli. W SPA rodzice Twojego faceta mogliby spędzić czas razem i cieszyć się tą rocznicą wspólnie, a pod piękną pożcielą przytulać się przed snem 😉 Albo może połączyć oba pomysły i w pięknie zapakowanej pożcieli schować im karnecik z zaproszeniem do SPA? Myżlę, że na pewno by się ucieszyli.
    A tak swoją drogą to fantastyczna jest pożciel w tym sklepie gianniferrara.pl z którego pokazujesz linki.

4mala_s
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Moim zdaniem weekend w spa był by lepszy od tej pożcieli

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę