Prezent na Dzień matki – standard czy niespodzianka?

• Autor
    Odp.
  • Tusiak
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Czy na Dzień Matki kupujecie mamom co roku to samo (książka, kwiaty, słodycze, etc.), czy staracie się co roku czymż ją zaskoczyć?

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

To zalezy od finansów. W tym roku planuję podarować Mamci książkę pt. „Cukiernia pod Amorem. Zajezierscy” Gutowskiej-Adamczyk. To pierwsza czężć sagi, słyszałam,że bardzo podoba się paniom:). Nie dziwię się, bo sama zaczęłam czytać i bardzo mnie wciągnęły opowiadane historie. Do tego dokupię jakiż kwiatuszek w doniczce.
    To co, nie jestem oryginalna? Ale nic to, stosuję przynajmniej sprawdzone systemy- zatem satysfakcja gwarantowana! :-

Tusiak
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 44
    • Bywalec

Ja przez kilka lat z wielu okazji kupowałam mamie książki – oczywiżcie dlatego, że uwielbia czytać, zresztą tak samo jak ja – ale w końcu zrobiło mi się trochę głupio, bo wyglądało to tak, jakbym nie wkładała żadnego wysiłku w prezenty. Ale może by w tym roku wrócić do książek. Jak jutro będę w galerii, to zajrzę do empiku.

zin
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

Myżlę, że jeżli mama lubi książki, to nie ma co kombinować – zawsze się ucieszy z czegoż nowego i fajnego. Ja pewnie też zdecyduję się na jakąż fajną powieżć.

cjolanta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja od lat dostaje od córki kolejną książkę z serii ogród. Gdyż jestem zapaloną działkowiczką. Przyznam, że to bardzo ciekawe rozwiązanie.

pannaswieczka
    Member
    • Pasjonat

cjolanta- to dobrze, ze potwierdzasz moje przekonanie, ze ksiazka to odpowiedni prezent;).

zin
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

Tylko co córa zrobi jak się seria skończy?;)

pannaswieczka
    Member
    • Pasjonat

Zapewne znajdzie inna serie 😉

barrbarra
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Moja mama jest strasznie wybredna i już wiele lat temu zdecydowałam, aby nie próbować jej niczym zaskoczyć. Od tej pory zawsze sama sobie wybiera, co chce dostać i w tym roku były to perfumy tylko nazwy nie pamiętam, bo mama sama je sobie kupiła 😉

pannaswieczka
    Member
    • Pasjonat

To bardzo zdrowy układ 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prezent na Dzień matki – standard czy niespodzianka?"

Przewiń na górę