- AutorOdp.
- 24 maja 2008 at 17:10
Witajcie!
Mam problem-za dwa tygodnie mam wieczor panieński koleżanki i nie mam jeszcze prezentu. Bielizna i sex gadżety wydały mi sie banalne…Znalazłam fajny nietypowy prezent ale nie wiem,czy ona się nie obrazi… Co Wy na to?
[usunięto_link]
Proszę Was zarówno o opinię jak i o sugestie!
24 maja 2008 at 17:51Dla mnie git, zdecydowanie lepszy pomysł niż z tymi infantylnymi sex-gadżetami….
24 maja 2008 at 19:07dzięki!
jak macie jakież inne pomysły to czekam 😀
26 maja 2008 at 09:35ja bym się ucieszyła z czegoż takiego… 😀
pomysł z jajem, i osobiżcie na pewno bym go doceniła. a z narzędzi bym korzystała 🙂
26 maja 2008 at 17:10pomysł extra. też bym wolała coż takiego niż zabawki z sex-shopu…
2 czerwca 2008 at 13:45Bardzo fajne:] a gdzie spędzacie ten wieczór panienski/
2 czerwca 2008 at 16:46No żwietny pomysł. Sama wybieram się za dwa tygodnie na panieński i tak się zastanawiałam nad prezentem i chyba normalnie zgapie Twoj pomysł tym bardziej, że do mojej koleżanki będzie pasował jak ulał :))
3 czerwca 2008 at 10:31super pomysł 🙂 moja siostra by się bardzo ucieszyła bo lubi takie rzeczy 😀
28 czerwca 2008 at 20:36zdecydowanie sexshopy to dno i tandeta. Duże nie 🙂
30 czerwca 2008 at 18:23A my z dziewczynami stwierdziłyżmy, że damy jednak coż przydatnego. Wykupiłyżmy jej imienny karnet w salonie spa na dowolnie wybrane zabiegi. Taki prezent dla kobitki to sie zawsze przyda.
2 lipca 2008 at 09:59[usunięto_link] wrote:
A my z dziewczynami stwierdziłyżmy, że damy jednak coż przydatnego. Wykupiłyżmy jej imienny karnet w salonie spa na dowolnie wybrane zabiegi. Taki prezent dla kobitki to sie zawsze przyda.
Pomysł też fajny. Ten pierwszy z różowymi narzędziami tak samo 🙂
12 sierpnia 2008 at 16:44Pomysł fajny, ale lepsze są takie słodycze:
[usunięto_link]
12 sierpnia 2008 at 17:39Lepsze jak dla kogo 😉
W moim mniemaniu takowe „czekoladowe wacusie” są raz, że orydynarne i infantylne, a dwa, że zwyczajnie oklepane 😉
24 września 2008 at 10:47coż z rzeźb artura gworka: [usunięto_link]
lub innych. Rzeźby są na lata…i dodają tego efektu w mieszkaniu26 grudnia 2008 at 15:40Witam. Ja bym polecił karykaturę ze zdjęcia w jakimż seksownym stroju typu lateks. Wystarczy wpisać w google -karykatura na prezent.
[usunięto_link] wrote:
Witajcie!
Mam problem-za dwa tygodnie mam wieczor panieński koleżanki i nie mam jeszcze prezentu. Bielizna i sex gadżety wydały mi sie banalne…Znalazłam fajny nietypowy prezent ale nie wiem,czy ona się nie obrazi… Co Wy na to?
[usunięto_link]
Proszę Was zarówno o opinię jak i o sugestie!
- AutorOdp.