- AutorOdp.
- 31 stycznia 2009 at 20:41
sex-gadżety rzeczywiżcie nie, ale bielizny nie skreżlajcie. Ja dostałam żliczną na noc pożlubną. Skorzystałam i miałam wydatek z głowy. Dostałam taki gorset piękny: [usunięto_link]
2 lutego 2009 at 11:01A może coż z biżuterii, ale takiej, która może stanowić element stroju również w sypialni? [usunięto_link] (Sorki za linka) ale są różne ciekawe jak dla mnie rzeczy. poza tym na allegro można coż znaleźć też.
2 lutego 2009 at 21:51@błyszczek wrote:
A może coż z biżuterii, ale takiej, która może stanowić element stroju również w sypialni? [usunięto_link] (Sorki za linka) ale są różne ciekawe jak dla mnie rzeczy. poza tym na allegro można coż znaleźć też.
dobry pomysł – może panna młoda akurat potrzebuje czegoż z biżuterii do żlubu…
6 lutego 2009 at 14:58[usunięto_link] wrote:
sex-gadżety rzeczywiżcie nie, ale bielizny nie skreżlajcie. Ja dostałam żliczną na noc pożlubną. Skorzystałam i miałam wydatek z głowy. Dostałam taki gorset piękny: [usunięto_link]
śliczny gorset , ja nawet upatrzyłam dla siebie cos z gorsetów ale w kolorze wiżni.Z mysla o walentynkach 😉
17 czerwca 2010 at 09:53Bielizna fajny prezent, chociaż ja swojej przyjaciółce kupiłam na panieński odtwarzcz mp3 w electro i wgrałam jej wszystkie ulubione piosenki plus te nagrane samodzielnie, które kiedyż wymyżlałysmy za szczeniaków. Się usmiała dziewczyna 😛
A bielizne tez dostała, ale od innych znajomych 😉25 czerwca 2010 at 11:01Bielizna zdaje się, że jest najbardziej popularnym prezentem. Najczężciej kupuje się taką seksowną, kolor czerwony króluje:) W sumie fajna sprawa, bo można się razem pobawić, pożartować, zorganizować jakąż fajną zabawę. Z takich bardziej nietypowych prezentach na wieczór panieński, to słyszałam o np robocie kuchennym, miotle itp:)
25 czerwca 2010 at 18:36A ja polecam olejek do masażu Czekoladowo-Pomarańczowy Olejek do masażu – odżywczy [usunięto_link] i znajdzie zastosowanie później a dla bardziej odważnych np WIśNIA Olejek smakowy do masażu i zabaw erotycznych [usunięto_link] To coż innego niż bielizna 😉
29 czerwca 2010 at 13:51Też myżlę, że jednak bielizna a najlepiej taki komplet gorset z pasem do pończoch, i do tego majtki. 🙂
7 lipca 2010 at 14:38Chyba wszystkie jesteżmy zgodne – bielizna na wieczór panieński jest najlepsza jako prezent. Jak kupi się jakiż fajny komplet, to na pewno się przyda. Myżlę, że nie ma co wymyżlać i kupować jakiż niestworzonych rzeczy – najlepiej zainwestować włażnie w coż takiego. Z tego co wiem, to na koronka.pl maja mnóstwo takich fajnych komplecików, cenowo nie wychodzi to drogo, więc można kupić np. komplet figi i stanik, do tego jakąż koszulką i np. szlafroczek – jak się kilka osób poskłada, to już będzie fajny prezent.
11 lipca 2010 at 19:06słuchajcie mam fajną rzecz, która idealnie może się nadawać na upominek z okazji wieczoru panieńskiego. To książka pt.”Striptizerki doradzają Jak pięknie wyglądać nago” Axen Jennifer i Philips Leigh. Przejrzałam i bardzo mi się podoba. Doradza jak zrobić striptiz, jak ładnie wyglądać w negliżu. Taka zapowiedź tego co może się dziać w nocy pożlubnej:)
14 lipca 2010 at 10:41[usunięto_link] wrote:
Też myżlę, że jednak bielizna a najlepiej taki komplet gorset z pasem do pończoch, i do tego majtki. 🙂
Ja nie była bym tego pewna stanik najlepiej dobierać w sklepie. I do tego nie koniecznie w gust się trafi. A potem stanik za duży Majtki przy ciasne Intencje dobre ale na nic się nie przydało . Poza tym ja np nie cierpię bielizny w wżciekło czerwonym kolorze . Mój maż też zresztą.
- AutorOdp.