• Autor
    Odp.
  • balwan
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Ha i jak?
    Miał spażć żnieg i spadł. Jak bałwan zamawia coż na żwięta to nie ma bata w mieżcie 😈

vader_pan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

internet jest super! ja przez moje ukochane allegro zamawiałam 🙂 u nas poszło szybko i sprawnie ale moja kuzynka zamawiając prezent dla mojej siostry już nie miała tyle szczężcia- prezent nie dojdzie..

fammefe
    Member
    • Odp.: 33
    • Bywalec

Ja też czekam na prezenty zamówione na allegro i co dzień mam większego stracha, że nie dojdą. Nawet ten co miał być wysłany kurierem się spóźnia. Już cała zestresowana chodzę:( Nauczka dla mnie, że to jeszcze było za późno.
    Ale i tak wszystkim wesołych świąt życzę:) i mocno trzymam kciuki za moje prezenty i wasze też:)

balwan
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Też czekam na paczkę i mam nadzieję, że dojdzie na czas. Wniosek jak zawsze jeden – nigdy nie zamawiać na ostatnią chwilę.
    Co do żniegu to pogadam z Mikołajem. Może na wigilię też będzie. 😆

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Ja też czekam na prezenty zamówione na allegro i co dzień mam większego stracha, że nie dojdą. Nawet ten co miał być wysłany kurierem się spóźnia.

Wiesz co… Szczerze powiem, że kurierzy się nie spóźniają. Problem może tkwić w tym, co Ci tę paczkę miał wysłać, bo tak naprawdę on tę wysyłkę może opóźniać. Korzystam bardzo często z różnego rodzaju kurierów krajowych i nigdy nie narzekałam. Nawet w ostatnich dniach 🙂

doll
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

Mnie kilka lat temu kurier uratował tyłek, kiedy z Warszawy miałam jechać na koncert do Niemiec, a w domu (kilkaset kilometrów od stolycy) zapomniałam paszportu…;) Paszport dotarł do mnie kilka godzin przed moim wyjazdem, który inaczej by się nie odbył…

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

dziż przyszedł ostatni prezent 🙂 wieczorem pakowanie i mogę już obchodzić żwięta 😛
    bo wiecie, ze Mikołaj nie przyjdzie? Rudolf zachorował 😉
    [usunięto_link]

Mikah
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Kiepsko z tym żniegiem bo przyszła odwilż….Ja prezenty wszystkie mam ale też dzisiaj jeszcze odbieram ostatni rzut. Przez internet w tym roku nie zamawiałam ale w zeszłym owszem. Ktoż mi mówił, że pocztexem trzeba zamawiać i wtedy dochodzą terminowo ale nigdy nie korzystałam z tych usług…jakiż kiepski mam nastrój przed tymi żwiętami. Tylko ten wyjazd na Sylwestra mnie trochę cieszy…

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

A jeszcze tak wracając do tematu „prezenty” to jaki prezent proponujecie dla teżciowej ?

truskawka22
    Member
    • Bywalec

Przy okazji kupowania prezentów, pamiętajcie o życzeniach żwiątecznych [usunięto_link]

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

No tak. Na gwiazdkę: dla ukochanego portfel, dla mamy kremy, dla taty piżame, dla brata spodenki do gry, dla bratowej bluzke. Tak standardowo chyba dożć.

Angela123
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Mak polny, mi też wszystko dochodziło niemalże następnego dnia. A oto wytłumaczenie:
    [usunięto_link]
    🙂

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

„Pocztowcy zapewniają, że w tym roku Boże Narodzenie już ich nie zaskoczy, a wszystkie przesyłki i listy dojdą do adresatów na czas. Dzieje się tak nie tylko dzięki sprawnożci listonoszy, ale także z tego powodu, że większożć sklepów wysyłkowych i ich klientów nie ufa już Poczcie i wybiera droższe, ale pewniejsze usługi kurierskie „

ehe, ehe, zgadza się! prawda jest taka, że teraz mało który sklep internetowy wysyła cokolwiek pocztą polską

fammefe
    Member
    • Bywalec

Moje prezenty przyszły na czas:) hura

vader_pan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

a od kiedy spa jest oryginalne? 🙂 ale muszę powiedzieć że prezenty się udały 🙂 każdy był zadowolony a mój szlafrok jest boski 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prezenty :)"

Przewiń na górę