• Autor
    Odp.
  • L3nka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

witam, a teraz to znowu trzeba by pomyslec o prezentach na walentynki, bo to juz niedlugo…. ja jak zwykle nie mam zadnego pomyslu dla mojego faceta. Co kupujecie swoim panom? 🙂

L3nka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 4
    • Początkujący

generalnie fajny pomysł, ale to zależy w jakim wieku sa nasze babcie i dziadkowie 🙂

Mandarynka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

ja zwykle staram się kupować coż bardzo osobistego, o ile oczywiżcie wiem co podoba się tej osobie. Niemniej w tym roku planowałam kupić babci ciekawą zastawę.

Jak myżlę o babci i dziadku zawsze mam w pamięci wspólne posiłki – pieczołowicie przyrządzane przez babcię obiady, wigilie itp. – taki rodzinny obrazek przy stole 😆

Mam nadzieję, że im się spodoba. Mi podobają się te z tej strony: [usunięto_link]

Co sądzicie o pomyżle?

Mandarynka
    Member
    • Zapaleniec

Wspomniałyżcie juz o walentynkach 🙂 macie jakież pomysły?

W ubiegłym roku trochę zaniedbaliżmy to żwięto – bo niby komercja, nasza miłożć jest taka sama w każdy inny dzień itp., ale powiem szczerze, że było mi przykro . . . 🙄

w tym roku liczę na coż wyjątkowego, chciałabym też coż specjalnego zorganizować dla mojego narzeczonego.

Co myżlicie?

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

Ja chcialabym otrzymac jakas wyjatkowa ksiazke- pod choinke dostalam pieknie wydanego „Poslanca” Zusaka (napisalam wczesniej list do Sw. Mikolaja :D. Tylko teraz mam problem, bo Sw. Walenty listow nie czyta… :/

Mandarynka
    Member
    • Zapaleniec

powiem szczerze, że nie spotkałam się jeszcze z takim pomysłem na walentynki 🙂 tzn. nie uważam aby był zły, ale ja wolę takie prezenty, które nas w jakiż sposób połączą . . . fajny pomysł na randkę (nawet po kilku latach bycia ze sobą ;)), coż co pozwoli nam fajnie spędzić czas razem.

My ostatnio odkryliżmy uroki gier planszowych 🙂 to żwietna zabawa na zimowe wieczory, to też żwietna rozrywka na spotkania ze znajomymi.

A walentynki mimo wszystko kojarzą mi się z „wieczorem we dwoje” 🙂 wiecie co mam na myżli 😀 dlatego ja chyba pójdę w tym kierunku.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

a ja do tej pory zawsze uważałam, że ten dzień to Walę tynki i na razie nie zapowiada się na zmianę.

patelka86
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Ostatnio moja teżciowa miała urodziny, więc razem z mężem kupiliżmy jej zestaw „kawowy”. Likier kawowy, kawę żmietankową- Lavazza, filiżankę porcelanową i czekoladki pomarańczowe:)
    Ale do tej pory kupiliżmy jej router bezprzewodowy, ponieważ sprawiła sobie laptopa i chciała mieć internet w całym domu, kamerkę i słuchawki do kompa stacjonarnego, bo zawsze o tym marzyła. Kosmetyków nie kupujemy, ponieważ w tej kwestii sama wie czego chce i trudno, żeby jej coż narzucać.
    Bardzo lubi biżuterię, więc raz kupiliżmy jej żliczny komplecik (kolczyki, bransoletkę i wisiorek)
    To zależy, co lubi Twoja teżciowa.

marta_wiga
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Myżlę, ze wystarczy mi buziak i życzenia 😀

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Liczy się pamięć najważniejsze żeby nie zapomniał o tym święcie. Jednak gdyby tak pewnego roku sprezentował mi jakąż fajną, sexy bieliznę z to przyznam, że piałabym z zachwytu:)

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

@ananeczka, dzięki za przypomnienie, zapomniałabym…

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Może tegoroczny Dzień Kobiet będzie inny i będzie też mały prezencik 😀
    ja również po ciuchu na to liczę… strasznie podobają mi się tulipany, ale w tym roku chciałabym otrzymać go w takiej formie 😀
    [usunięto_link]

eee… ten tulipan taki trochę tandetny…. już wolałabym taką koniczynę -> [usunięto_link]

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Urocza jest! Chciałabym taką na biurko do pracy 🙂

Znalazłam, w sieci też takie nasionka do samodzielnego sadzenia.

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Lustrzanka to nie tani prezent i nie na każdą kieszeń. Od czasu jak sama sobie sprezentowałam Nikon D60 mam bzika na punkcie zdjęć i fotografowania. Z tymi cenami tak naprawdę jest różnie, trzeba dobrze szukać, można znaleźć coż taniej niż normalnie.

giena666
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Myżlę że dobrym prezentem byłby ładny paseczek.
    A takie są na [usunięto_link]

😀 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Prezenty :)"

Przewiń na górę